Terug naar het blog overzicht

Feature friday: Chrome Teamleader Plug-in, Outlook App, automatische taken bij hernieuwing abonnement.

Feature friday: Chrome Teamleader Plug-in, Outlook App, automatische taken bij hernieuwing abonnement.

Google Chrome timetracking plug-in

Vanaf nu is de Teamleader Chrome plug-in (extensie) beschikbaar op de Chrome Web Store.

Timetrack

Met deze extensie kan u timestracking registreren vanuit uw Chrome browser. Wanneer u klikt op het extensie- icoontje, verschijnt een venster waar u de timer kan starten. Wanneer de taak afgewerkt is hoeft u enkel opnieuw op het Teamleader icoontje te klikken en de timer te stoppen. Er is ook een snelkoppeling om in 1 muislik terug te gaan naar Teamleader en een overzicht te zien van uw timesheets.

sc

 

Klik hier om de extensie te installeren.

Teamleader Outlook / Exchange 2013 App

Enkele weken geleden maakten we de integratie van Teamleader met Gmail, vanaf nu is dezelfde app ook voor Outlook beschikbaar. Installeer de app via deze link.

Met de app kan u:

  • Snel Teamleader-contacten aan uw e-mailcorrespondenten linken
  • Inkomende en uitgaande e-mail tracken in Teamleader
  • Vanuit Outlook van een e-mail een taak maken voor uw medewerkers
  • Inloggen op Teamleader vanuit Outlook

screenshot

Automatische taken aanmaken bij het vernieuwen van een abonnement

Gebruikt u de abonnementenmodule binnen Teamleader? Dan is er nu een nieuwe optie die het mogelijk maakt om een automatische taak aan te maken wanneer het abonnement vernieuwd wordt. Elke  keer als Teamleader een nieuwe factuur aanmaakt, wordt ook een nieuwe taak aangemaakt. U kan op deze manier bijvoorbeeld een herinnering aanmaken voor uw medewerker om de klant te contacteren. U vindt deze optie terug onder instellingen -> facturatie -> voorkeuren.

Over de auteur

Jeroen De Wit

Jeroen De Wit

Een man voor wie 24 uur in een dag nét genoeg zijn, mocht hij slaap kunnen uitschakelen als factor. Dit quasi bodemloos vat vol ideeën gaat er prat op om steeds op de hoogte te zijn van alles wat er in zijn bedrijf gaande is. Een heuse prestatie, wetende dat de vraag ‘wie start er volgende week’ al een standaard is in de wekelijkse groepsmeeting. Hoge toppen scheren doet hij niet alleen op professioneel vlak: in zijn zeldzame weekends kan je hem glunderend op zijn Italiaanse ros terugvinden in een heuvelachtige omgeving. Dit is vaak ook het enige moment waarin Jeroen niet vooruit kijkt, al is het maar om zijn achtervolgers grijnzend achter zich te laten.

Categorieën