Terug naar het blog overzicht

Feature Friday: Enquête over nieuwe features, Enkele naamswijzigingen in Teamleader

Feature Friday: Enquête over nieuwe features, Enkele naamswijzigingen in Teamleader

enquete

Enquête over nieuwe features

Onze nieuwsbrief vermeldde het ook al: we zijn benieuwd naar uw mening over een tweetal nieuwe features die we in de nabije toekomst voor Teamleader willen ontwikkelen. Enerzijds betreft het een gloednieuwe aankoopmodule, anderzijds willen we bekijken of een koppeling met e-ID handig kan zijn om offertes digitaal te ondertekenen.

Wilt u ook graag uw mening delen over deze twee mogelijk nieuwe features? Vul onze enquête in!

Enkele naamswijzigingen in Teamleader

Vanaf volgende week zullen er twee aanpassingen doorgevoerd worden in de Teamleader terminologie, namelijk callbacks en de offertemodule krijgen een aangepaste naam: callbacks worden vanaf heden simpelweg ‘Calls’ en de module offertes verwijst vanaf volgende week naar ‘Deals’.

We doen dit voornamelijk omdat de huidige terminologie niet voldoende de lading dekt. In deze huidige offertemodule zijn offertes maar één deel van het hele aspect, terwijl hier eerder een heel salesproces wordt verwerkt.

Schrik dus niet als u volgende week plots de module ‘Offertes’ niet meer terugvindt in de navigatie: buiten de naamswijziging naar ‘Deals’ blijft de module ongewijzigd!

Meldingen voor calls

Een kleine feature die we (her)introduceren, is de melding voor geplande calls. Staat er een call ingepland in de agenda, dan zal Teamleader een melding geven als de call moet worden uitgevoerd. Bovenaan zal een rode knop verschijnen met de naam van de persoon of van het bedrijf dat moet gecontacteerd worden. Klikt u erop, dan wordt u onmiddellijk doorverwezen naar het callbackscherm.

Over de auteur

Jeroen De Wit

Jeroen De Wit

Een man voor wie 24 uur in een dag nét genoeg zijn, mocht hij slaap kunnen uitschakelen als factor. Dit quasi bodemloos vat vol ideeën gaat er prat op om steeds op de hoogte te zijn van alles wat er in zijn bedrijf gaande is. Een heuse prestatie, wetende dat de vraag ‘wie start er volgende week’ al een standaard is in de wekelijkse groepsmeeting. Hoge toppen scheren doet hij niet alleen op professioneel vlak: in zijn zeldzame weekends kan je hem glunderend op zijn Italiaanse ros terugvinden in een heuvelachtige omgeving. Dit is vaak ook het enige moment waarin Jeroen niet vooruit kijkt, al is het maar om zijn achtervolgers grijnzend achter zich te laten.

Categorieën