Terug naar het blog overzicht

Feature Friday: gedeeltelijke betaling van facturen, melding bij verlofdagen

Feature Friday: gedeeltelijke betaling van facturen, melding bij verlofdagen

Gedeeltelijke betaling van facturen

Teamleader maakte het afgelopen week ook mogelijk om gedeeltelijk betaalde facturen aan te duiden. Om dit aan te duiden, gaat u naar gelijk welke factuur in uw Teamleader-account en klikt u in de detailpagina op ‘Betaald’.

In de pop-up die verschijnt kan u kiezen tussen ‘volledige betaling’ of ‘gedeeltelijke betaling’. Heeft een klant een factuur slechts gedeeltelijk betaald, dan kan u het betaalde bedrag en de betalingsdatum kiezen. In de tracking zal dan ook een melding van de betaling verschijnen.

gedeeltelijk betalen2

Betaalt de klant later nog een deel of de volledige betaling, dan kan u altijd nog een nieuwe betaling toevoegen. Pas vanaf de factuur volledig betaald is, zal ze ook de status ‘Betaald’ krijgen.

Melding bij verlofdagen

meldingverlofdagen

Neemt één van uw medewerkers verlof? Dan krijgt u als leider van het team daarvan een nieuwe melding bovenaan rechts in Teamleader.

Naast het aantal dagen en de datum van het aangevraagde verlof, krijgt u ook te zien hoeveel dagen de medewerker in het huidig werkjaar al verlof heeft genomen.

Over de auteur

Jeroen De Wit

Jeroen De Wit

Een man voor wie 24 uur in een dag nét genoeg zijn, mocht hij slaap kunnen uitschakelen als factor. Dit quasi bodemloos vat vol ideeën gaat er prat op om steeds op de hoogte te zijn van alles wat er in zijn bedrijf gaande is. Een heuse prestatie, wetende dat de vraag ‘wie start er volgende week’ al een standaard is in de wekelijkse groepsmeeting. Hoge toppen scheren doet hij niet alleen op professioneel vlak: in zijn zeldzame weekends kan je hem glunderend op zijn Italiaanse ros terugvinden in een heuvelachtige omgeving. Dit is vaak ook het enige moment waarin Jeroen niet vooruit kijkt, al is het maar om zijn achtervolgers grijnzend achter zich te laten.

Categorieën