Terug naar het blog overzicht

Feature Friday: Introductie timeline & Goedkeuring voor verlofdagen

Feature Friday: Introductie timeline & Goedkeuring voor verlofdagen

Introductie timeline:

Vanaf nu kan je overzichtelijk de activiteiten van jezelf (of van medewerkers) opvolgen door de nieuwe timeline! Deze kan je bekijken door te klikken op de drie horizontale lijntjes naast het Teamleader logo. Op de timeline kan je onder andere het  tijdstip van gesprekken, wijzigingen aan offertes, verzenden van mails en wijzigingen aan facturen zien.

Vanaf de timeline kan je onmiddellijk doorklikken naar de gebeurtenis om deze nader te inspecteren. Er kan gefilterd worden per type activiteit om sneller bepaalde gebeurtenissen te bekijken.

tijdslijn

In de toekomst zal er in de timeline gefilterd kunnen worden op verschillende onderwerpen, zoals verkopen, projecten of de hoogtepunten, zodat er een overzichtelijke tracking van alle uitgevoerde activiteiten ontstaat.

Goedkeuring verlofdagen

Vanaf nu moeten verlofdagen goedgekeurd worden door een overste, alvorens deze vastgelegd worden in Teamleader. Bij aanvraag van een verlofdag schijnt de dag lichtrood tot deze goedgekeurd of geweigerd wordt. Bij evaluatie van een verlofdag krijgt de persoon die het verlof aanvroeg een bevestigings e-mail om hem of haar op de hoogte te brengen van de beslissing.

goedkeuring2

Over de auteur

Jeroen De Wit

Jeroen De Wit

Een man voor wie 24 uur in een dag nét genoeg zijn, mocht hij slaap kunnen uitschakelen als factor. Dit quasi bodemloos vat vol ideeën gaat er prat op om steeds op de hoogte te zijn van alles wat er in zijn bedrijf gaande is. Een heuse prestatie, wetende dat de vraag ‘wie start er volgende week’ al een standaard is in de wekelijkse groepsmeeting. Hoge toppen scheren doet hij niet alleen op professioneel vlak: in zijn zeldzame weekends kan je hem glunderend op zijn Italiaanse ros terugvinden in een heuvelachtige omgeving. Dit is vaak ook het enige moment waarin Jeroen niet vooruit kijkt, al is het maar om zijn achtervolgers grijnzend achter zich te laten.

Categorieën