Terug naar het blog overzicht

Feature Friday: iPad app update, contacten samenvoegen, wachtwoord vergeten?

Feature Friday: iPad app update, contacten samenvoegen, wachtwoord vergeten?

Update van de Teamleader iPad app

Sinds begin deze week is de versie 2.0 van onze Teamleader iPad app beschikbaar in de App Store van Apple. Met de nieuwe versie zijn enkele wijzigingen en nieuwigheden meegekomen:

  • Introductie van de planningsmodule
  • Nieuw design van de werkbonnenmodule

De planningsmodule

De nieuwe planningsmodule is  een uitbreiding op de agenda die u al kon zien in de app. In de planningsmodule kan u bovenaan klikken op 'Taken' om te selecteren wat u te zien wilt krijgen: een overzicht van alle taken, alle meetings waarin u bent uitgenodigd of alle callbacks die u nog moet maken.

Net als in Teamleader zelf kan u taken aanmaken, aanpassen of verwijderen, een meeting plannen of een callback invoeren, voor uzelf of voor uw collega's. U kan vanaf nu ook de agenda van uw medewerkers raadplegen via de app.

Nieuw design van de werkbonnenmodule

foto (2)

In de nieuwe versie is ook de lay-out van de werkbonnen aangepast, om een beter overzicht te krijgen van alle stappen die u ondergaat in het proces van een werkbon maken. Als u een stap succesvol heeft afgelegd, zal het

betreffende onderdeel van het proces een blauwe kleur krijgen.

Als er bij het genereren van de PDF nog gegevens ontbreken, dan zal Teamleader u daarvan op de hoogte stellen. Als u toch beslist om de PDF aan te maken, kan u gewoon op 'goedkeuren' klikken. Daarna zal u een pop-upvenster krijgen waarin de klant de werkbon kan ondertekenen.

Voor meer info rond de werkbonnenmodule kan u terecht op onze blogpost 'van werkbon op de tablet tot factuur'.

Contacten samenvoegen door te zoeken

merge contact

Als er een contact dubbel is binnengekomen in Teamleader, kan u deze samenvoegen. Daarvoor kan u op de detailpagina van een contact klikken op het pijltje naast de contactinformatie van de persoon. Als Teamleader gelijkaardige contacten vindt, dan wordt er zelf voorgesteld om deze contacten samen te voegen.

Het is altijd mogelijk dat Teamleader geen gelijkaardige contacten vindt, omdat er bijvoorbeeld een klein verschil zit in de naam van het contact. Als dit voorvalt, kan u vanaf nu zelf op naam zoeken in Teamleader om de contacten samen te voegen.

contact mergen

Opgelet! Als u beslist om de contacten samen te voegen, zal Teamleader enkel de gegevens van het laatst toegevoegde contact behouden.

Wachtwoord vergeten?

Het kan voorvallen dat u uw Teamleader-wachtwoord plots bent vergeten. In dat geval kan u nu op de loginpagina van Teamleader een nieuw wachtwoord aanvragen door op de link 'Wachtwoord vergeten?' te klikken. U hoeft enkel uw login en uw e-mailadres in te vullen en u krijgt automatisch een nieuw wachtwoord toegestuurd. Er komen geen handmatige handelingen aan te pas, dus enkel u krijgt uw nieuw wachtwoord te zien.

cursor (2)

Over de auteur

Jeroen De Wit

Jeroen De Wit

Een man voor wie 24 uur in een dag nét genoeg zijn, mocht hij slaap kunnen uitschakelen als factor. Dit quasi bodemloos vat vol ideeën gaat er prat op om steeds op de hoogte te zijn van alles wat er in zijn bedrijf gaande is. Een heuse prestatie, wetende dat de vraag ‘wie start er volgende week’ al een standaard is in de wekelijkse groepsmeeting. Hoge toppen scheren doet hij niet alleen op professioneel vlak: in zijn zeldzame weekends kan je hem glunderend op zijn Italiaanse ros terugvinden in een heuvelachtige omgeving. Dit is vaak ook het enige moment waarin Jeroen niet vooruit kijkt, al is het maar om zijn achtervolgers grijnzend achter zich te laten.

Categorieën