Terug naar het blog overzicht

Feature Friday: nieuwe lay-out voor offerte- en factuuropmaak, synchronisatie met iCloud

Feature Friday: nieuwe lay-out voor offerte- en factuuropmaak, synchronisatie met iCloud

Nieuwe lay-out voor offerte- en factuuropmaak

Eén van onze aanpassingen aan Teamleader deze week is een opfrissing van de offerte- en facturenopmaak.

Wie een offerte of een factuur wil aanmaken voor een klant, klikt zoals gewoonlijk nog steeds op de actieknop bovenaan rechts van de tijdslijn en kiest daar voor offerte of factuur aanmaken. In dit voorbeeld houden we het bij een offerte, maar hetzelfde principe geldt ook voor facturen. Het volgende scherm verschijnt:

Schermafbeelding 2013-05-31 om 14.15.43

In het overzicht van de items op uw offerte moest u vroeger op de ‘+’-knop klikken om een nieuw artikel toe te voegen. We hebben dit voor u vereenvoudigd. Als u op een venster onder ‘Beschrijving’ klikt, voegt Teamleader automatisch een nieuwe lijn toe aan de offerte. Dit is handig om een offerte op te stellen waarin een hele lijst items staat. Zo hoeft u niet telkens naar boven te scrollen om op de ‘+’-knop te drukken. Vult u niets in op de laatst toegevoegde lijn, dan zal deze lijn ook niet verschijnen op uw offerte.

Schermafbeelding 2013-05-31 om 14.16.03

Om een tussentitel toe te voegen aan de offerte, klikt u nog steeds gewoon op het T-symbool naast elk item.

Manuele synchronisatie voor Apple iCloud

Vorige week kondigden we al aan dat er vanaf nu een manuele synchronisatie mogelijk is met Microsoft Exchange en Google Calendar. Vanaf deze week komt daar ook een real time synchronisatie bij voor Apple iCloud.

Om manueel te synchroniseren, klikt u in de agenda gewoon op het synchronisatiesymbool.

screenshot_agendasync

Over de auteur

Benny Waelput

Benny Waelput

Game of Thrones heeft Maesters, wij hebben Benny: een man wiens oneindige ervaring, levenslange toewijding en superieure intelligentie van hem een wandelende encyclopedie van kennis hebben gemaakt - over Teamleader, maar ook over basgitaar en sterke bieren. Kennis die onze hardwerkende ex-customer success, ex-inside sales, nu voltijds copywriter graag deelt met wie erom vraagt. "Benny weet dat" is dan ook een veelgehoorde zin op kantoor. Je zou bijna vergeten dat hij na een paar biertjes meer als een grofgebekte piraat klinkt dan een geleerde.

Categorieën