Terug naar het blog overzicht

Feature Friday: Nieuwe Outlook plugin, Taakprioriteit naar B

Feature Friday: Nieuwe Outlook plugin, Taakprioriteit naar B

Nieuwe Outlook plugin

Gebruikers van de Outlook e-mailclient kunnen vanaf heden ook een plugin installeren die het mogelijk maakt om uitgaande e-mail direct te tracken naar de juiste persoon in Teamleader. De plugin maakt het ook mogelijk om e-mailtemplates van Teamleader rechtstreeks te gebruiken in uw Outlook.

outlookplugin

De plugin kunt u vinden via Integraties, als u kiest voor Outlook 2013. Hier kunt u trouwens ook de plugin vinden om inkomende e-mail rechtstreeks naar Teamleader te tracken (enkel voor Exchange/Office 365).

Prioriteit van taken standaard naar B

Een kleine aanpassing die we nog doorvoerden deze week is de standaardprioriteit van taken aanpassen van A naar B. We voelden dat een standaardprioriteit direct op A plaatsen het nut van een prioriteit ontkrachtte. Vandaar dat we besloten om dit terug te brengen naar prioriteit B, zodat een taak met prioriteit A weer een meer dringende connotatie krijgt.

taakprioriteit

Over de auteur

Benny Waelput

Benny Waelput

Game of Thrones heeft Maesters, wij hebben Benny: een man wiens oneindige ervaring, levenslange toewijding en superieure intelligentie van hem een wandelende encyclopedie van kennis hebben gemaakt - over Teamleader, maar ook over basgitaar en sterke bieren. Kennis die onze hardwerkende ex-customer success, ex-inside sales, nu voltijds copywriter graag deelt met wie erom vraagt. "Benny weet dat" is dan ook een veelgehoorde zin op kantoor. Je zou bijna vergeten dat hij na een paar biertjes meer als een grofgebekte piraat klinkt dan een geleerde.

Categorieën