Terug naar het blog overzicht

Feature Friday: Reden bij verwijderen van taken, nieuwe lay-out notificaties

Feature Friday: Reden bij verwijderen van taken, nieuwe lay-out notificaties

Reden opgeven bij verwijderen van een taak

U kon al langer taken verwijderen die collega’s voor u hebben aangemaakt. Tot voor kort kon dit zomaar, zonder daarvoor ‘verantwoording’ te moeten afleggen.

Niet langer! Als u op 'Verwijderen' klikt in een taak die aangemaakt werd door één van uw medewerkers, verschijnt er een nieuw venster. Daarin moet u een reden opgeven waarom u de taak wil verwijderen. Klikt u daarna nogmaals op verwijderen, zal uw collega een melding toegestuurd krijgen met de reden die u heeft opgegeven.

taakverwijderen

Nieuwe lay-out e-mailnotificaties

Sinds deze week krijgt u een gloednieuw gelay-oute e-mail bij elke notificatie die Teamleader u stuurt. Dat kan gaan van een collega die u een taak of toewijst tot een melding dat uw project bijna afloopt.

Niet iedereen krijgt steeds e-mails van meldingen in Teamleader. U kan dit instellen onder uw persoonlijk menu bij 'Mijn profiel'. Klikt u daar op het potloodje bij 'Mijn account', dan kan u enkele instellingen van uw account aanpassen. U ziet een knop staan met daarnaast 'Zend e-mail bij meldingen'. Hier kan u ervoor kiezen of u een e-mail ontvangt bij meldingen in Teamleader.

Zie hieronder de nieuwe lay-out:

emailnotifications2

Over de auteur

Jeroen De Wit

Jeroen De Wit

Een man voor wie 24 uur in een dag nét genoeg zijn, mocht hij slaap kunnen uitschakelen als factor. Dit quasi bodemloos vat vol ideeën gaat er prat op om steeds op de hoogte te zijn van alles wat er in zijn bedrijf gaande is. Een heuse prestatie, wetende dat de vraag ‘wie start er volgende week’ al een standaard is in de wekelijkse groepsmeeting. Hoge toppen scheren doet hij niet alleen op professioneel vlak: in zijn zeldzame weekends kan je hem glunderend op zijn Italiaanse ros terugvinden in een heuvelachtige omgeving. Dit is vaak ook het enige moment waarin Jeroen niet vooruit kijkt, al is het maar om zijn achtervolgers grijnzend achter zich te laten.

Categorieën