Terug naar het blog overzicht

Feature Friday: Stopzetting support IE9

Feature Friday: Stopzetting support IE9

Stopzetting support Internet Explorer 9

explorer-mannetje

Een aantal weken geleden lieten we al weten dat Teamleader niet meer beschikbaar is op enkele oudere versies van webbrowsers zoals Safari, Firefox en Internet Explorer. De reden hiervoor was dat deze oudere versies bepaalde protocollen waarvan Teamleader gebruik maakt, niet meer ondersteunen.

In navolging hiervan zetten we ook de support voor Internet Explorer 9 stop. Deze versie ondersteunt ook niet meer voldoende de achterliggende processen waarop Teamleader draait. De support hiervoor valt weg vanaf 1 oktober 2014.

Wij raden aan om steeds de laatste versie van uw browser te installeren om de vlotheid van Teamleader te garanderen.

Over de auteur

Benny Waelput

Benny Waelput

Game of Thrones heeft Maesters, wij hebben Benny: een man wiens oneindige ervaring, levenslange toewijding en superieure intelligentie van hem een wandelende encyclopedie van kennis hebben gemaakt - over Teamleader, maar ook over basgitaar en sterke bieren. Kennis die onze hardwerkende ex-customer success, ex-inside sales, nu voltijds copywriter graag deelt met wie erom vraagt. "Benny weet dat" is dan ook een veelgehoorde zin op kantoor. Je zou bijna vergeten dat hij na een paar biertjes meer als een grofgebekte piraat klinkt dan een geleerde.

Categorieën