Terug naar het blog overzicht

Feature Friday: Taken voor teams, Vernieuwde lay-out Cloudsign, Taken en callbacks synchroniseren

Feature Friday: Taken voor teams, Vernieuwde lay-out Cloudsign, Taken en callbacks synchroniseren

takenteam2

Taken aan een team toewijzen

Vanaf nu kunt ook samen met uw team aan taken werken. U kunt dus met andere woorden taken toewijzen aan een heel team in Teamleader. Als u een taak aanmaakt, krijgt u een pop-up te zien waar u de details kan ingeven. U kunt ook steeds een verantwoordelijke aanduiden. Dit was tot voor kort één enkele medewerker.

Als u nu een taak wilt toewijzen, kan u ook een team selecteren. Alle teamleden worden dan verantwoordelijke van voorgenoemde taak. Zij zullen ook allemaal een melding krijgen. Ook als een taak aangepast wordt of wordt verwijderd, zal iedereen daarvan op de hoogte gesteld worden.

Als een taak aan een project gekoppeld wordt, zal die taak ook in de projectplanning terechtkomen. Teamleader zal automatisch de werkuren verdelen onder de personen die in het toegewezen team zitten.

Vernieuwde lay-out Cloudsign

Als u offertes wilt doorsturen naar uw klant, kan u deze laten online ondertekenen via ons eigen platform: Cloudsign. Als u de offerte via mail doorstuurt, kan u ervoor kiezen om een link door te mailen die naar dit platform leidt. Via deze link komt de klant op Cloudsign terecht, waar hij de offerte kan downloaden, feedback geven of de offerte aanvaarden. Als de klant de offerte wil aanvaarden, kan hij er ook zijn of haar handtekening onder zetten.

cloudsign

Eigen achtergrond toevoegen

U kan zelf ook een eigen achtergrond toevoegen aan het online platform. U kan dit zelfs doen voor verschillende soorten offertes. Als u bijvoorbeeld verschillende diensten verleend, kan u afhankelijk van de dienst een andere achtergrond gebruiken.

Een achtergrond toevoegen doet u via ‘Instellingen’ in het navigatiemenu. Daar kiest u voor het tabblad offertes. Bij ‘Templates voor begeleidende tekst offertes’ kunt u zelf een aangepast offerte maken door op het '+'-symbool te klikken of een bestaande offerte aanpassen via het potloodsymbool. Onderaan ziet u ‘Geavanceerde instellingen’ staan. Klikt u daar op, kan u zelf een achtergrond uploaden.

Taken en callbacks met uw agenda synchroniseren

Het is ook mogelijk om naast geplande afspraken ook geplande taken een callbacks te synchroniseren met uw (persoonlijke) agenda. Via ‘Integraties’ kan u via MS Exchange, Google Apps op Apple iCloud ervoor kiezen om deze opties aan te vinken.

takencallbacks

Over de auteur

Jeroen De Wit

Jeroen De Wit

Een man voor wie 24 uur in een dag nét genoeg zijn, mocht hij slaap kunnen uitschakelen als factor. Dit quasi bodemloos vat vol ideeën gaat er prat op om steeds op de hoogte te zijn van alles wat er in zijn bedrijf gaande is. Een heuse prestatie, wetende dat de vraag ‘wie start er volgende week’ al een standaard is in de wekelijkse groepsmeeting. Hoge toppen scheren doet hij niet alleen op professioneel vlak: in zijn zeldzame weekends kan je hem glunderend op zijn Italiaanse ros terugvinden in een heuvelachtige omgeving. Dit is vaak ook het enige moment waarin Jeroen niet vooruit kijkt, al is het maar om zijn achtervolgers grijnzend achter zich te laten.

Categorieën