Terug naar het blog overzicht

Feature Friday: Teamleader en français! Feedbackplatform, facturatievoorkeuren per bedrijf en meer!

Feature Friday: Teamleader en français! Feedbackplatform, facturatievoorkeuren per bedrijf en meer!

Teamleader en français!

Onze Franstalige vrienden kunnen opgelucht adem halen: vanaf heden is Teamleader ook volledig in het Frans beschikbaar! Wie graag Teamleader in het Frans wil gebruiken, kan gewoon naar het persoonlijk profiel navigeren (rechtsbovenaan via uw naam) en daar de taal wijzigen.

Nos amis Français peuvent être soulagés: depuis aujourd'hui Teamleader est aussi disponible en Français! Les gens qui veulent utiliser Teamleader en français peut simplement naviguer au profil personnel.

Bonne chance!

Ideeën voor Teamleader? Laat het ons weten!

Uw mening is steeds van belang voor ons, en daarom hebben we altijd opties proberen geven om ook uw bedenkingen of voorstellen voor Teamleader te ventileren, bijvoorbeeld door onze feedback-knop.

Deze week hebben we deze optie aanzienlijk uitgebreid met als het ware een feedbackplatform. Wie nu op de feedbackknop rechts in Teamleader klikt, zal niet meer de pop-up zien verschijnen waarin u vroeger een vraag kon stellen, een bug kon rapporteren of iets leuks melden. In in plaats daarvan zal u doorverwezen worden naar een nieuwe pagina.feedback2

Op deze nieuwe pagina krijgt u een ventilatieklep, waar u uw ideeën voor Teamleader kan luchten. Vindt u bijvoorbeeld dat Teamleader een nieuwe designwijziging moet krijgen, dan kan u dit hier voorstellen. Andere Teamleader-gebruikers kunnen hier dan op reageren of een stem uitbrengen. Op basis daarvan kunnen wij zien waar jullie, de gebruikers, het meest naar uitkijken.

Krijgt een idee veel stemmen of lijkt het ons direct een goed voorstel, dan kunnen wij de status van dat idee op ‘planned’ zetten. Zo kan u zelf het verloop van toekomstige plannen volgen. Transparantie is het toverwoord!

Naast het uiten van ideeën kunt u ons via de feedbackknop uiteraard nog steeds contacteren met een vraag of met persoonlijke feedback.

customfieldgroups

Groeperingen in custom fields

Sommige klanten hebben een hele waslijst aan uiteenlopende custom fields voor hun bedrijf. Vanaf nu wordt het makkelijker om hier een duidelijk overzicht in te creëren. Maakt u een nieuw veld aan, of bewerkt u een bestaand custom field, dan kan u met de geavanceerde instellingen een groep toewijzen.

Custom fields die tot dezelfde groep behoren, zullen dan samen worden weergegeven bij een nieuw contact, bedrijf, artikel…

Zo kunt u bijvoorbeeld een groep ‘Extra gegevens’ aanmaken voor een artikel. Daarin groepeert u dan bij wijze van voorbeeld de velden ‘e-mailadres leverancier’, ‘grootte’ of ‘gewicht’. Als u dan een nieuw artikel aanmaakt, zullen deze velden onder de groep ‘Extra gegevens’ staan.

Facturatievoorkeuren per bedrijf instellen

voorkeuren

Een kleine aanpassing deze week bestaat erin dat u makkelijk enkele facturatievoorkeuren per bedrijf kunt instellen. Als u navigeert naar CRM > Bedrijven en dan een willekeurig bedrijf kiest, dan vindt u in het dropdownmenu de actie ‘Facturatievoorkeuren’. In de pop-up die verschijnt, kunt u drie voorkeuren aanpassen:

  • Facturen verzenden naar: hier kiest u naar welk e-mailadres alle facturen en herinneringen moeten gestuurd worden. Kiest u voor ‘automatisch bepalen’, dan zal het e-mailadres van het bedrijf of van de decision maker genomen worden.
  • Betalingstermijn: kies zelf welke betalingstermijn dat bedrijf heeft om hun facturen te betalen.
  • Automatische herinneringen: hier kiest u of het bedrijf automatisch een herinnering zal toegestuurd krijgen, of u kunt ervoor kiezen om de automatische herinneringen specifiek voor dit bedrijf uit te schakelen.

Na het opslaan van deze voorkeuren zullen de wijzigingen enkel voor het gekozen bedrijf van kracht zijn.

Tijdzones in Teamleader

Nieuwe Teamleader klanten zullen bij het eerste gebruik van hun account vanaf nu gevraagd worden om hun juiste tijdzone te kiezen. Op deze manier kan Teamleader nu ook in buitenland efficiënt gebruikt worden. Momenteel worden alleen Europese tijdzones ondersteund. Als u de standaard tijdzone van uw huidige account aangepast wilt hebben, contacteer ons dan op info@teamleader.be.

Over de auteur

Jeroen De Wit

Jeroen De Wit

Een man voor wie 24 uur in een dag nét genoeg zijn, mocht hij slaap kunnen uitschakelen als factor. Dit quasi bodemloos vat vol ideeën gaat er prat op om steeds op de hoogte te zijn van alles wat er in zijn bedrijf gaande is. Een heuse prestatie, wetende dat de vraag ‘wie start er volgende week’ al een standaard is in de wekelijkse groepsmeeting. Hoge toppen scheren doet hij niet alleen op professioneel vlak: in zijn zeldzame weekends kan je hem glunderend op zijn Italiaanse ros terugvinden in een heuvelachtige omgeving. Dit is vaak ook het enige moment waarin Jeroen niet vooruit kijkt, al is het maar om zijn achtervolgers grijnzend achter zich te laten.

Categorieën