Terug naar het blog overzicht

Feature Friday: voorstelling nieuwe Teamleader app!

Feature Friday: voorstelling nieuwe Teamleader app!

Met trots kunnen willen we u graag voorstellen aan onze vernieuwde Teamleader mobile app. Naast een geheel nieuw design zijn er ook nieuwe functionaliteiten beschikbaar en is de performantie grondig gestegen. Bovendien is de app nu naast enkel tablets ook beschikbaar voor smartphones! Zowel iPhones & iPads als Android smartphones en tablets ondersteunen deze versie. U kunt de app downloaden via de Apple App Store of via de Google Play Store.

De app is volledig gratis en zal alle modules weergeven waartoe u toegang heeft in uw gewone Teamleader account. We geven u hier enkele screenshots mee zodat u al een idee heeft hoe de app eruit ziet.

Werkbonnen

2014-04-18 12.47.28

Met de werkbonnenmodule kunt u eenvoudigweg van bij de klant uw gegevens registreren. De klant kan worden ingeladen vanuit de CRM-module, zodat er direct juist kan gefactureerd worden. Alle parameters, zoals afgelegde kilomters, werkuren en verbruikte materialen kunnen worden ingegeven en worden uiteindelijk in een PDF gegoten. De klant kan de werkbon direct ondertekenen via de app. Wegens praktische redenen is de werkbonnenmodule niet terug te vinden in de smartphone versie. 2014-04-18 12.50.51

CRM

2014-04-18 14.20.22Via de CRM-module in de app kunt u makkelijk uw contacten en bedrijven raadplegen, bewerken en toevoegen. Of kijk hoe ver u van hen verwijderd bent met de Google maps-integratie. Voeg relevante bestanden toe vanop uw tablet of smartphone en deze worden automatisch geüpload naar de Teamleader webversie. Zoek efficiënt door uw vooraf ingestelde segmenten te gebruiken.

5

Planning

2014-04-18 14.51.37

Via de planning krijgt u snel een overzicht van alle taken, meetings en callbacks die u heeft ingepland. Net als bij de CRM kunt u makkelijk gebruik maken van uw vooraf gedefinieerde segmenten.

2014-04-18 14.51.44

Facturatie

2014-04-18 15.10.22

Via de facturatiemodule in de app krijgt u een overzicht van alle facturen die zich in Teamleader bevinden. Ga snel na welke facturen nog niet verzonden of betaald zijn, of bekijk de details van de facturen door ze te downloaden in PDF-formaat. Later wordt het ook nog mogelijk om facturatieherinneringen te sturen vanop de baan!

Projecten

2014-04-18 15.30.44

Net als bij de facturatiemodule kunt u hier snel al uw lopende of afgelopen projecten raadplegen.

Over de auteur

Jeroen De Wit

Jeroen De Wit

Een man voor wie 24 uur in een dag nét genoeg zijn, mocht hij slaap kunnen uitschakelen als factor. Dit quasi bodemloos vat vol ideeën gaat er prat op om steeds op de hoogte te zijn van alles wat er in zijn bedrijf gaande is. Een heuse prestatie, wetende dat de vraag ‘wie start er volgende week’ al een standaard is in de wekelijkse groepsmeeting. Hoge toppen scheren doet hij niet alleen op professioneel vlak: in zijn zeldzame weekends kan je hem glunderend op zijn Italiaanse ros terugvinden in een heuvelachtige omgeving. Dit is vaak ook het enige moment waarin Jeroen niet vooruit kijkt, al is het maar om zijn achtervolgers grijnzend achter zich te laten.

Categorieën