Evenementen

 

Kom langs op één van onderstaande evenementen.

Let op! Voor sommige evenementen is een inschrijving verplicht.

donderdag 3 november
16:00 tot 19:00

de Tijdstrijd

‘Mijn hele leven draait om werken.’


Meer dan de helft van de Nederlandse ondernemers heeft het gevoel dat hun leven enkel nog om werken draait. 95% werkt wel eens in het weekend en 84% minstens een avond per week. Een op de vijf miste het afgelopen jaar een belangrijke privé-gebeurtenis en 75% werkt op vakantie gewoon door.
Het is duidelijk: Nederlandse ondernemers komen tijd te kort.

Ga met ons de Tijdstrijd aan en win een extra uur tijd per dag!


Wij willen ondernemers graag helpen om de Tijdstrijd aan te gaan. We hebben daarom verschillende sprekers en experts in time management en ondernemen uitgenodigd om je hierbij te helpen. Vivianne Bendermacher bijvoorbeeld, zij geeft je praktische tips om iedere dag een uur tijd te winnen - en wie wil dat nu niet?! Met dat extra uur heb je straks wél tijd voor een extra opleiding, om te werken aan je langetermijnstrategie en om innovatie te stimuleren. 

Meer info

woensdag 9 november
10:00 tot 17:00

Exact Live

Be Tech Curious! Dat is waar het om draait op 9 november in de Jaarbeurs. Exact Live 2016 prikkelt je om op onderzoek uit te gaan met:

  • Toonaangevende sprekers
  • Inspirerende workshops en praktische tips
  • Ruim 10.000 vierkante meter beursvloer

Teamleader is natuurlijk ook aanwezig! Kom ons bezoeken op de beursvloer (Z4).

Meer info

woensdag 16 november
10:00 tot 18:00

Week van de Ondernemer Regiodagen: Amsterdam

Het compleet vernieuwde programma van de Week van de Ondernemer staat dit jaar in het teken Building Better Business; ben jij op de beste manier aan het bouwen aan je bedrijf? Kan het slimmer, sneller en hoe doen andere ondernemers dat?


Kom naar de workshop van Vivianne Bendermacher! Ze is tech-expert en bekend van o.a. RTL Boulevard en Radio4 en ze neemt je tijdens haar sessie mee door de vele mogelijkheden van de toekomst. Maar ze laat je vooral zien hoe je vandaag nog slimmer en efficiënter kunt werken met tools waar je geen techneut voor hoeft te zijn.

Meer info