Week van de Ondernemer Regiodagen: Groningen

Week van de Ondernemer Regiodagen: Groningen

Week van de Ondernemer

De Week van de Ondernemer is al 19 jaar het grootste en best beoordeelde ondernemers event van Nederland, en Teamleader is er dit keer ook weer bij op de regiodag in Groningen op 29 juni in het Martiniplaza.

Slim ondernemen? Laat tech het werk doen!

De wereld verandert snel en de nieuwe mogelijkheden om je business te laten groeien zijn eindeloos. Als ondernemer is het zwemmen tussen deze vele vernieuwingen. Vivianne Bendermacher, founder van Techionista en bekend van o.a. RTL Boulevard en Radio4 neemt je tijdens WvdO mee door de vele mogelijkheden van de toekomst. Maar ze laat je vooral zien hoe je vandaag nog slimmer en efficiënter kunt werken met tools en software waar je geen techneut voor hoeft te zijn.

MKB Nederland en Teamleader

De cloud software van Teamleader maakt het MKB'ers makkelijk! Teamleader is een alles-in-één tool voor CRM, sales, projectmanagement, urenregistratie en facturatie en zorgt voor een optimale workflow, waardoor je als ondernemer efficiënter en makkelijker kunt werken én samenwerken met collega's door de integratie met veel handige tools.

Probeer hieronder de gratis demo!

                                                                                                                                

Vivianne Bendermacher

Schrijf je in