Partner Event 21 juni

Partner Event 21 juni

Laat tech het werk doen!

Sommige partnerships zijn voor de hand liggend. Neem nu Teamleader, Docufiller en Rsult. ​

  • Teamleaders slimme CRM-tool helpt Europese ondernemingen om efficiënter te werken en hun bedrijfsprocessen te stroomlijnen.
  • Dankzij het online opmaak- en huisstijlprogramma Docufiller lukt het bedrijven om onafhankelijk in al hun centrale en decentrale communicatiebehoeften te voorzien.
  • Rsult zet dan weer vlekkeloos de financiële administratie van bedrijven over in het boekhoudprogramma dat hen het beste past, training op maat inbegrepen.

Samen hebben ze heel wat gemeen. Ze helpen ondernemers tijd winnen, geloven in de voordelen van de cloud, en weten dat je de beste resultaten boekt door procesoptimalisatie. Ook gebruiksvriendelijkheid en klantgerichtheid dragen ze hoog in het vaandel. Gekoppeld aan het voordelige kostenplaatje, maakt hen dat uitgelezen partners voor het moderne MKB.

Programma:
16.00 - Opening Olav Bouts van Docufiller
16.10-16.40 - Keynote sessie Vivianne Bendermacher
16.45-17.15 - Breakout sessies
17.20-17.50 - Breakout sessies
17.50-19.00 - Gezellige borrel

Vivianne BendermacherDe wereld verandert snel en de nieuwe mogelijkheden om je business te laten groeien zijn eindeloos. Vivianne Bendermacher, founder van Techionista en bekend van o.a. RTL Boulevard en Radio4, laat je zien hoe je slimmer en efficiënter kunt werken met tools en software waar je geen techneut voor hoeft te zijn.

 

Om Nederlandse ondernemers te overtuigen van de toegevoegde waarde en vele voordelen van een geïntegreerd systeem bestaande uit CRM, communicatie en finance, organiseren deze complementaire bedrijven een interessant partner evenement.

                                       Schrijf je nu gratis in

 

 

Benieuwd hoe je met Teamleader sneller kan werken?

Probeer Teamleader 14 dagen gratis en vrijblijvend uit.

Door op 'Start free trial' te klikken ga je akkoord met onze Privacy Policy en Terms of Service.