Volg de klant door het verkooptraject

Hoe efficiënter je het verkoopproces organiseert, hoe meer omzet je maakt. Teamleader helpt je het verkooptraject strakker op te volgen. Haal het maximale potentieel uit een lead. Volg je medewerkers op en motiveer ze via Teamleader om de gestelde doelen te behalen. 

  • Haal het maximale potentieel uit een lead
  • Maak eenvoudig professionele offertes
  • Werk efficiënter in een volledig papierloze omgeving
  • Krijg onmiddellijke feedback van klanten
  • Stuur je verkoopmedewerkers aan via geautomatiseerde processen
  • Win tijd met de allersnelste salestool in the cloud
De salesmanager

De salesmanager

De salesmanager behaalt betere resultaten dankzij snellere feedback van klanten. Hij definieert verkoopsprocessen en stelt targets aan elke verkoper. Hij kan zijn verkopers doorheen elke stap van het verkooptraject volgen en ondersteunen. Dankzij een geïntegreerde agenda kent de salesmanager bovendien de bezettingsgraad van al zijn verkopers. 

 

De verkoopmedewerker

De verkoopmedewerker

De verkoper bespaart veel tijd door de integratie van VoIP met Teamleader. Klanteninformatie wordt bij elke call automatisch opgehaald en kan zo tijdens het gesprek aangevuld of gesegmenteerd worden. Ook prestaties van medewerkers worden bij elke call automatisch geregistreerd. Er gaat geen enkele opportuniteit meer verloren dankzij automatische callbacks.

Lange verkooptrajecten

Lange verkooptrajecten

Organisaties met lange verkooptrajecten werken efficiënter dankzij Teamleader. Het volledige verkooptraject wordt gevisualiseerd en in kaart gebracht. Vervolgens worden verkopers stap voor stap gevolgd vanuit Teamleader. Automatische reminders zorgen ervoor dat ze geen enkele stap van het proces meer overslaan.

Benieuwd hoe je met Teamleader sneller kan werken?

Probeer Teamleader 14 dagen gratis en vrijblijvend uit.