Work Smarter

Het event van het jaar voor ondernemers. Met volop netwerkgelegenheid en indrukwekkende sprekers.

Bedankt voor een geweldige Work Smarter 2022!

Agency Life Work Smarter Aftermovie Thumbnail No Button

Bedankt voor een geweldige Work Smarter 2022!

We hebben een fantastische editie achter de rug van hét ondernemersevenement van het jaar. Meer dan 1000 bezoekers hebben volop genetwerkt, inspiratie opgedaan bij de 40 sprekers en bijgeleerd dankzij onze 30 partners.

Keynote 1 - 2022

Nicolas Lierman (Digital innovation expert - Privacy and web3 advocate bij Multiminds)
Title session
: How I will ruin your digital marketing strategy in 30 minutes

Tim Berners-Lee, de uitvinder van het internet, zei ooit: “Je moet een hond geen kat noemen en het internet is geen hond”. Wat dus werkelijk op geen hol slaat, net zoals 80% van het internet. Of toch bijna.

Want toen midden de 'nillies' mislukte DJ’s en fotografen samen met een handvol Harvard-boys onwetend de handen in elkaar sloegen om respectievelijk social media managers en web 2.0 tech entrepeneurs te worden, was het hek helemaal van de dam. Samen zouden ze erin slagen om met hun advertentie-algoritmes gevoed door angst, afgunst en verontwaardiging een digitale kanker te introduceren dat zich als een vieze olievlek vasthecht op ons collectief welzijn. En dat allemaal aan een razend tempo, soms net te snel en soms net niet snel genoeg, zolang we het zelf maar niet doorhadden. En o ja, privacy is ook ergens onderweg gesneuveld. Want fuck Bitcoin, het is data waar we allemaal mee betalen. Data kost ons toch niks, of toch…? Laat dat maar eens marineren in dat makke TikTok-brein.

Dus als je deze goed nieuws show een beetje volgt is singularity helemaal niet ver weg, of op z’n minst een soort van tech-totalitarisme. Death by algorithm!

Maar gelukkig hoeft het allemaal niet zo’n vaart te lopen. We beginnen ons langzaam te realiseren wat de gevolgen van deze corrupte datacultuur zijn, en ook Europa wordt wakker. De tech entrepeneurs van toen zijn opeens geen helden meer en het monopolistische gedrag van de Big Tech wordt niet langer zomaar geaccepteerd. Disruptie hangt boven de horizon en in de volgende 5 jaar zal digitale marketing een ongeziene transformatie ondergaan.

Ben jij er klaar voor of hang je nog vast aan het bankroete model van de nillies?

Keynote 1 - 2022

Agency Life Work Smarter Nicolas Lierman Thumbnail No Button

Keynote 2 - 2021

Harry Demey (CEO LDV United & Master Marketeer)
Title session
: Fuck dashboards!

Noem Harry Demey gerust een pionier. 31 jaar geleden zette hij Antwerpen op de reclamekaart door LDV United op te richten, een van de allerbeste marketing- en communicatiebureaus in de Benelux. De rest is geschiedenis.

Harry gaf op Work Smarter zijn visie mee over de shift van puur transactionele marketing naar the art of seducing.

Keynote 2 - 2021

Keynote 3 - 2021

Steven Verbruggen (Managing director Adsomenoise & board member BAM)
Title session
: Where things combine, magic happens

"Building the agency of the future”, dat is de missie waar AdSomeNoise mee naar de markt gaat. Klinkt pretentieus, maar het is voornamelijk een open uitnodiging om na te denken waar het vak naartoe kan gaan. Dat het morgen anders zal zijn dan gisteren is vanzelfsprekend, en technologie speelt hier een transformerende rol.

Keynote 3 - 2021