Feature20friday 3

Teamleader kondigt trots een leuk en veelgevraagd nieuwtje aan om je CRM-ervaring te verbeteren: de LinkedIn-plugin, onze nieuwste telg in de familie van Google Chrome plugins made by Teamleader!

Veel klanten keken reikhalzend uit naar deze nieuwe feature. In het licht van de release klopten we aan bij Product Manager Robbie De Meyer:

We luisteren zoveel mogelijk naar onze klanten. De plugin was een langverwachte feature en ligt in lijn met onze strategie om van Teamleader meer een geïntegreerde CRM te maken.

Robbie De Meyer- Robbie De Meyer, Product Manager bij Teamleader

De LinkedIn-plugin is een uitbreiding van bestaande Chrome extensie waarmee je al e-mail uit Gmail en Outlook web kon tracken naar Teamleader.

De plugin installeer je via de Integraties binnen Teamleader en stelt je in staat om contacten en gerelateerde bedrijven rechtstreeks uit LinkedIn in Teamleader toe te voegen.

Hij herkent ook bestaande contacten en bedrijven in je CRM. Als Teamleader iemand ziet op LinkedIn die lijkt op iemand uit jouw contactenbestand, kan jij bevestigen dat dit de juiste persoon is.

In dat geval zal Teamleader ook controleren of alle info up-to-date is. Indien niet, kan je zelf makkelijk kiezen welke info je wilt toevoegen. Hier zie je hoe het werkt!

LinkedIn-plugin

*Elke gelijkenis met bestaande personen berust op louter toeval

Onze eigen sales zijn alvast grote fan:

Als ik leads kwalificeer, gebruik ik de plugin om meteen nieuwe contacten te linken aan het juiste bedrijf. Dat maakt de kwalificatie makkelijk voor onze verkopers. I love it!

Benjamin Adams, Inside Sales bij Teamleader

Ook een fan van deze nieuwe feature? Deel je enthousiasme!

Tweet: Check out @teamleaderCRM 's new LinkedIn plugin! Great new feature!