Card Scanner 5

In mei dit jaar lanceerden we onze nieuwe mobiele app. Sindsdien was het mogelijk om nieuwe features te ontwikkelen en bestaande functionaliteiten naar een hoger plan te tillen. We hebben een spannende tijd voor de boeg!

Direct na de lancering van onze nieuwe mobiele app, hebben jullie ons van waardevolle feedback en ontelbare inzichten voorzien. Een veelgestelde vraag was ‘Kan ik ook visitekaartjes scannen met deze nieuwe versie?’ We zijn blij je mee te kunnen delen dat dat vanaf vandaag mogelijk is.

Van kaartje naar contact in een paar kliks

De visitekaartjesscanner is super makkelijk in gebruik. Na het openen van de app navigeer je naar ‘Contacten’ en klik je op het visitekaartjesicoon rechts bovenin het scherm. Hiermee open je de scanner.

Let op: als je de functionaliteit voor het eerst gebruikt, zul je de Teamleader-app toegang moeten geven tot de camera van je telefoon.

Zodra je camera geactiveerd is, kun je een foto nemen van een visitekaartje en Teamleader zal de informatie scannen. Deze informatie zal dan automatisch aangevuld worden in de desbetreffende contactvelden.

Als er bepaalde informatie onduidelijk is of als Teamleader denkt dat het bepaalde informatie niet goed begrepen heeft, zullen deze velden gemarkeerd worden. Op deze manier controleer je de juiste informatie en ben je verzekerd van een schone database.

Teamleader visitekaartjesscanner

Geen risico op dubbelingen

Voor je het contact toevoegt, legt Teamleader de informatie naast de beschikbare data in je CRM. Op deze manier blijft je databas vrij van dubbelingen.

Als er geen bestaande contacten zijn, worden zowel het bedrijf als de contactpersoon toegevoegd en aan elkaar gelinkt. Als contactinformatie van je nieuwe contacten overeenkomt met bestaande data, zal Teamleader voorstellen om deze contacten samen te voegen. Als bedrijfsinformatie van de nieuwe contactpersoon overeenkomt met bestaande data, zal hij voorstellen dit aan elkaar te linken.

Kun je niet wachten om te scannen? Download de app in de App Store of Google Play Store.