7 jaar | 2 minuten

Documenten previewen, verantwoordelijke voor ticket autoreply instellen

Feature Friday

Documenten previewen in Teamleader

Een leuke nieuwe update die we deze week hebben toegevoegd aan Teamleader is het voorvertonen van documenten in je browser. Dit geldt voor alle documenten van Office en de meeste soorten afbeeldingen: klik je nu op een document in Teamleader, bijvoorbeeld een offerte, word-document, jpg, png…, dan wordt het desbetreffende document direct in je browser geopend. Zo hoef je niet eerst alles te downloaden voordat je iets kan openen. Dit is ook een handig hulpmiddeltje voor mensen die niet direct beschikken over Microsoft Office.

Je scherm ziet er dan als volgt uit:

Documenten previewen

De balk bovenaan geeft je nog wat extra info en opties. Zo zie je wie het bestand heeft geüpload en hoelang het al in Teamleader zit. Klik je op ‘Toon historiek’, dan krijg je alle oudere versies van het bestand te zien.

In de rechterbovenhoek krijg je nog de optie om het document direct te verzenden via mail of om het alsnog te downloaden als je dat wenst. Helemaal rechts sluit je de voorvertoning af door op het kruisje te klikken.

Mobiel

Deze preview zal ook beschikbaar zijn in de volgende versie van onze mobiele app, waardoor het onder andere mogelijk wordt om offertes te raadplegen on the road.

Verantwoordelijke bij autoreplies op tickets

Een andere toevoeging aan Teamleader is er één met betrekking tot het ticketingsysteem. Je kon voorheen al automatische antwoorden instellen die dan direct verzonden werden naar de klant zodra hij een supportvraag stuurde. De naam waaruit dit automatisch antwoord verstuurd werd, was echter steeds degene die de ticket setup heeft voltooid.

Daar komt nu dus verandering in! Ga je naar ‘Instellingen’ en kijk je bovenaan onder ‘Tickets’, dan kan je autoreplies toevoegen of bewerken. Doe je dit, dan zal je zien dat je een nieuw veld kan invullen: ‘In naam van’. Het automatisch antwoord zal dan in naam van deze persoon verstuurd worden naar je klant!

Automatisch antwoord