Netwerk- en ondernemersevent in Amersfoort: Work Smarter On Tour

Header Detail 1240x533 9 WSOT

Ondernemers houden van Amersfoort. En wij houden van ondernemers. Geen verrassing dus dat Teamleader deze stad kiest als uitvalsbasis voor de gratis pop-up editie van ons ondernemersevent Work Smarter. Van 7 t/m 10 december nemen we onze intrek in Nul33.

Vier dagen lang netwerken met ondernemers uit Amersfoort, tips krijgen om slimmer te werken en luisteren naar interessante talks. Of gewoon even langskomen om al je ondernemersvragen te stellen.

Work Smarter On Tour?

Het klassieke recept van Teamleaders ondernemersbijeenkomst Work Smarter – netwerken, je laten inspireren, slimmer leren werken en nog meer netwerken – maar dan in Amersfoort (en íetsje kleiner). We werken samen met Lannoo en Nmbrs voor dit gratis event voor bedrijven, ondernemers en het mkb.

Iedereen mee

Ondernemers staan in de huidige economie voor heel wat uitdagingen. Maar we zijn hoopvol en willen die positieve boodschap dan ook uitdragen tijdens deze vierdaagse. Want juíst in ruwer vaarwater gaan ondernemers op zoek naar manieren om efficiënter en inzichtelijker te werken. En daar gaan we jullie op Work Smarter bij helpen.

Tips om slimmer te werken?

In overvloed. Je onderneming slimmer en efficiënter runnen, daar kun je misschien wel wat tips voor gebruiken. Insert Teamleaders CS-helden, sales-kanonnen en trouwe partners. 4 dagen lang organiseren zij verschillende workshops die jou helpen om slimmer te werken.

Professioneel werkbonnen, offertes en facturen opmaken? Efficiënter meetings plannen en opvolgen? Alle cijfers van je onderneming of bureau op één overzichtelijke plek krijgen? Daar hebben we een workshop voor. Wel een stuk of tien zelfs.

Hier vind je een overzicht van de workshops in Amersfoort. (Die je allemaal gratis kunt volgen.)

Topsprekers?

Kunnen niet ontbreken. Van CPO’s tot grote agencies, van onderzoeksjournalisten tot ex-topsporters; we verzamelden de top van ondernemers uit Amersfoort en daarbuiten. Even alle sprekers op een rijtje:

Lotte leufkens vertelt over haar tech start-up CloudCuddle. Dat maakt reisbedden voor kinderen met een handicap, en werd al meermaals beloond met prijzen als de TEDx Amsterdam Women Startup Award en de ASN Bank Wereldprijs.

Marieke Pepers is als Chief People Officer bij Visma Nmbrs verantwoordelijk voor de mensen, organisatie en cultuur binnen het bedrijf. Ze heeft het over scaling up zonder managers en de vierdaagse werkweek (en hoe die eruit ziet bij Nmbrs). I.s.m. Visma Nmbrs

Journalist en auteur van Fantoomgroei Sander Heijne vraagt zich af hoe maatschappelijk betrokken ondernemers kunnen helpen om dingen anders te doen. Want hoewel we nooit eerder zo rijk en welvarend waren als nu, gaat het toch niet onverdeeld goed met ons land.

Rachid Et-Taïbi vertelt waarom diversiteit en inclusiviteit (DNI) op de werkvloer hoger op de agenda moeten bij ondernemers, en hoe die een grote winst voor je bedrijf kunnen vormen. I.s.m. Lannoo

Richard Todd, aanjager en strateeg bij creative agency Stal uit Amersfoort, gelooft dat je met je merkbelofte en je DNA de wereld kunt veroveren. Hij vertelt waarom niet alles rond je ‘why’ moet draaien. I.s.m. Agency Life

En Wouter Polman van digital agency Monkey Vision sluit de Agency Life-dag van Work Smarter On Tour af. I.s.m. Agency Life

Bekijk het volledige overzicht van alles sprekers.

Netwerken?

Uiteraard. Ondernemers samenbrengen, dat is waar Works Smarter voor staat. En in een bruisende ondernemersstad als Amersfoort is er meer dan genoeg publiek om van Nul33 vier dagen lang dé netwerkhotspot van heel Utrecht te maken.

Netwerken en geïnspireerd worden door andere ondernemers, daarom ben ik hier.

Dus kom langs in onze pop-up shop en maak een praatje. Je kunt op elk moment van de dag langskomen! De mensen van Teamleader zelf staan ook heel de tijd klaar voor al je vragen.

En misschien is Work Smarter On Tour voor jou dé gelegenheid om onze software beter te leren kennen? We vertellen je alles wat je wil weten, of beter nog: we starten je account ter plekke voor je op en je kunt er meteen mee aan de slag.

Praktische info

  • Waar? Nul33 | Langestraat 76, 3811AJ, Amersfoort

  • Wanneer? Woensdag 7 t.e.m. zaterdag 10 december. We openen onze pop-up elke dag om 9u00 (een kop koffie en netwerken), om 10u00 gaat de eerste workshop van start. Vanaf 17u30 start de afterwork (borrelen en netwerken) en vanaf 18u30 kun je luisteren naar de sprekers.

  • Hoeveel kost het? Helemaal niks.

  • Hoe schrijf ik mij in? Via de ‘Schrijf je nu in’-knop op elke pagina van de website.