HQ Blog CK1 B8 Projectchecklist Header

Om jouw werk nog efficiënter te laten verlopen, koppelen wij zoveel mogelijk software pakketten die jij gebruikt aan Teamleader. Periodiek willen we je op de hoogte brengen van de bruikbare integraties die jouw werk eenvoudiger maken. Deze maand aandacht voor de integraties van Solvari, WooCommerce, ActiveCampaign via Zapier en Outstanding24.

Ontvang potentiële klanten direct via Solvari in Teamleader

Solvari is het grootste online platform van de Benelux voor (ver)bouwprojecten in en om het huis en genereert vele warme, gekwalificeerde aanvragen voor haar partners. Denk hierbij aan verduurzaming, kozijnen, smart home, verwarming en tuin.

De voordelen van Solvarisolvari

  • Je ontvangt leads uit een door jou zelf in te stellen regio en bepaalt hierin zelf de slagingskans.
  • Met ruim 12.000 aangesloten partners zijn we de grootste en meest effectieve marketplace van de Benelux.
  • Een team van ruim 60 Solvateers staat voor je klaar om jouw business te laten excelleren.Wil je deze functie ook integreren in je Teamleader account? Neem contact op met Patrick Telkamp van Solvari. Indien je aanmeld voor Solvari in november ontvang je de eerste tien leads uit een door jouw gekozen regio geheel gratis.

Sluit jouw WooCommerce webshop aan op Teamleader

Er is niets beter dan bij zijn met je administratie en een duidelijk overzicht van je omzet en klanten te hebben. Daarom heeft Woosa een WooCommerce plugin ontwikkelt, welke naadloos aansluit op jouw Teamleader CRM. Tevens levert Woosa onbeperkt support en updates op deze plugin, met als doel: geen gedoe, relax!

De voordelen van WooCommercewoosa

  • Automatisch facturen en/of deals aanmaken voor elke order in WooCommerce
  • Automatisch toevoegen van klantgegevens aan Teamleader
  • Automatisch bijwerken van factuur- en klantgegevens
  • Handmatig of automatisch doorsturen naar Teamleader en zelf de trigger bepalen

Automatiseer jouw marketing via ActiveCampaign met Zapier

Zapier verbindt Teamleader met ActiveCampaign en synchroniseert op een slimme manier uw klant- en prospectinformatie realtime, in beide richtingen!

activecampaign (1)

Als partner van zowel Teamleader als ActiveCampaign is Martin Koekenberg de expert om beide systemen op elkaar aan te laten sluiten.

Wil je ook met marketing automation aan de slag? Wil je weten hoe dit vervolgens aansluit op Teamleader CRM? Kom 31 oktober naar Zwolle voor een workshop ActiveCampaign & Teamleader. Meld je hier aan.

Krijg sneller betaald met Outstanding24 debiteurenbeheer

Outstanding24; “de slimme software oplossing voor uw debiteurenbeheer”. Het automatiseert debiteurenbeheer voor bedrijven met kleine tot zeer grote administraties. Door de koppeling met Teamleader is de implementatie ze

outstanding24er eenvoudig met als resultaat: meer overzicht, sneller betaald krijgen en een verbeterd werkkapitaal. Outstanding24 stuurt betaalherinneringen vanuit uw naam, regelt de belrondes en de betalingsregelingen en eventueel ook het incasso traject.


U blijft als ondernemer altijd “in control” maar houdt wel meer tijd over om te ondernemen terwijl het automatische systeem ervoor zorgt dat de betalingstermijnen in acht worden genomen. Dit alles tegen zeer gunstige voorwaarden. Outstanding24 is een partner van Teamleader!
Met Outstanding24, krijgt iedere klant een dynamische score toegekend op basis van zijn historisch betaalgedrag. Staan facturen structureel maandenlang open? Dan heeft het programma voor deze klant een andere aanpak dan wanneer een klant bijna altijd netjes binnen de betaaltermijn betaalt.

U blijft als ondernemer altijd “in control” maar houdt wel meer tijd over om te ondernemen terwijl het automatische systeem ervoor zorgt dat de betalingstermijnen in acht worden genomen. Dit alles tegen zeer gunstige voorwaarden. Outstanding24 is een partner van Teamleader!

Ben je net als talloze andere bedrijven overtuigd om efficiënter te factureren? Probeer het nu zelf!

Of ben jij al Teamleader klant en wil jij onze facturatie module testen? Laat je gegevens hier achter en test het 14 dagen uit.

Houd onze blog in de gaten voor andere nieuwe integraties!