Header Detail 1240x533px C New Naming

Teamleader en Yadera veranderen van naam naar respectievelijk Teamleader Focus en Teamleader Orbit. We doen dit om onze marktpositie als de nummer één work management-software te verstevigen.

Al sinds 2012 is het Teamleaders missie om kmo’s te helpen hun werk te vereenvoudigen. En dat doel is niet veranderd. We willen je nog steeds de beste software bieden, waarbij we ons richten op bedrijven zoals het jouwe.

In augustus 2019 verwelkomden we een nieuw lid in de Teamleader-familie. Yadera is een soortgelijk softwarebedrijf, maar dan meer gericht op middelgrote en grote bedrijven, zoals creatieve agencies, marketingbureaus, consultancy- en IT-bedrijven. Dit betekende dat we software konden aanbieden aan nog meer bedrijven en hen konden helpen groeien.

Work management

In gesprekken met jullie viel ons iets op. Jullie gebruiken software niet alleen om contacten bij te houden, facturen te maken of projecten te beheren. Het is meer dan dat. Jullie zijn op zoek naar een oplossing die jullie kan helpen om de flow van al je werk te beheren. Want jouw klanten verwachten meer dan ooit, sneller dan ooit.

Wist je dat 20% van de bedrijfstijd wordt besteed aan het zoeken naar de juiste informatie? Work management wil een einde maken aan de verspreiding van informatie over verschillende tools, Excel-sheets en inboxen. Het centraliseert alle informatie op één plaats, zodat je eindelijk een overzicht van en inzicht in je bedrijf hebt. Dit helpt je om chaos te vermijden en de controle te behouden.

Teamleader helpt je om controle te nemen over je dagelijkse beslommeringen door de drie pijlers van work management te ondersteunen: Verkopen, Factureren en Organiseren.

Dit zijn Teamleader Focus & Teamleader Orbit

Om kmo’s van verschillende groottes en vormen te helpen, hebben wij twee softwareoplossingen voor work management onder onze vleugels: Teamleader en Yadera. Nu we die laatste zo'n twee jaar onder onze hoede hebben, was het hoog tijd om de zaken naar een hoger niveau te tillen. En daarmee bedoelen we: een meer geïntegreerde aanpak waardoor we meer dan ooit bereid zijn om de groei van je bedrijf te ondersteunen.

De twee programma’s zullen naast elkaar blijven bestaan zoals vandaag, maar beide zullen voortaan de naam Teamleader dragen. Met trots. Maak kennis met 'Teamleader Focus' en 'Teamleader Orbit'.

Logo_TL-Orbit (2)Logo_TL-Focus (2)
Teamleader Orbit: Je bent op zoek naar een programma om al het werk te beheren dat je
voor klanten uitvoert: grote projecten voor een handvol klanten. Je moet diepe inzichten kunnen krijgen in deze projecten en in je bedrijf. Net zoals de aarde om de zon draait, draait jouw bedrijf rond de behoeften van je klant.
Teamleader Orbit helpt je agency om overzicht op hoog niveau te combineren met diepgaande bedrijfsinzichten. Zo krijg je echte informatie over de gezondheid van je projecten en je bedrijf.
Informatie is vaak versnipperd over verschillende domeinen. Laat ons je helpen om je focus terug te winnen en de dingen te doen waar je van houdt. Krijg het overzicht en de inzichten die je nodig hebt om controle te houden over je werk en je passie.

We groeien met je mee

Deze nieuwe namen zijn de volgende stap in onze geschiedenis. Maar we doen dit niet voor onszelf, wel voor jou. We willen met je mee kunnen groeien. Met onze twee producten kan Teamleader dat. Wanneer je bedrijf groeit en je behoeften veranderen, zullen wij er nog steeds zijn met de perfecte work management-tool voor jou.

“De software van Teamleader zal de logische keuze zijn voor iedereen die zijn dagelijkse workflow wil verbeteren”

CEO van Teamleader Jeroen De Wit: “Het is ons doel om zoveel mogelijk bedrijven te helpen. En we willen er altijd zijn voor hen, in elke fase van hun groei. Door onze producten dichter bij elkaar te brengen, is de software van Teamleader de logische keuze voor iedereen die zijn dagelijkse workflow wil verbeteren”.