De Teamleader-integraties van de meest succesvolle agency's

De Teamleader Marketplace biedt koppelingen aan met verschillende productiviteitstools. Ironisch genoeg zullen meer productiviteitstools je niet automatisch meer productiviteit opleveren. Hoe kies je dan de juiste? Alle tools een voor een uitproberen is niet bepaald efficiënt - en laat dat nou net jouw doel zijn. Daarom dit lijstje, van de populairste Teamleader-integraties bij agency's.

Door verschillende tools en computerprogramma's aan elkaar te koppelen, los je het welbekende probleem dat datasilo's heet op. Een deel van de informatie in het ene programma, een deel in een andere tool en met een beetje pech een derde element op wéér een andere plek. Dit is tijdrovend, rommelig en wat is 'de waarheid'? Door verschillende tools te koppelen, zal informatie automatisch gedeeld en opgeslagen worden in alle gekoppelde programma's. Dat betekent dat jij niet langer handmatig informatie hoeft over te zetten én beperk je het risico op verloren gegevens.

Wat zijn nou handige integraties voor agency's? We hebben een lijstje voor je gemaakt van de populairste integraties bij agency's. Deze tools helpen hen het overzicht te bewaren en tijd en geld te besparen.

Calendar 6

Agenda

Met agenda-integraties synchroniseer je je activiteiten tussen verschillende tools. Zo deel je bijvoorbeeld makkelijker je agenda met collega's, en weten zij wanneer je beschikbaar bent (zonder dat jij daarbij alle details hoeft prijs te geven). Deze drie integraties worden het meest gebruikt om agenda's te synchroniseren:

Zit jouw agenda er niet tussen? Op onze Marketplace staan nog een aantal andere agenda-integraties.

1 Blog1 Attract Potential Customers Inline5 email

E-mail

Het zal geen verrassing zijn dat e-mail een veelgebruikt communicatiemiddel is. Met een voorspelde jaarlijkse groei van 4,4% in de komende vier jaar, wordt verwacht dat tegen 2021 dagelijks meer dan 316 miljard e-mails verstuurd zullen worden. En dat door 4,1 miljard e-mailgebruikers - de helft van de wereldbevolking!

E-mailtracking

Niet al die e-mails zijn even relevant. Gelukkig biedt Teamleader je een aantal integraties aan om relevante e-mails meteen aan de juiste contactpersonen te linken in je CRM. Handig, om de communicatiegeschiedenis bij te houden en te zien of een prospect jouw bericht al heeft geopend.

E-mailmarketing

Op de meeste marketingafdelingen is e-mail een ondergeschoven kindje, maar jij weet wel beter! Om jou te helpen de juiste leads en klanten te bereiken, biedt Teamleader integraties aan met verschillende e-mailmarketingtools. Twee populaire voorbeelden daarvan zijn MailChimp en Campaign Monitor.

Boekhouding en betalingen

Facturen die snel betaald worden, zijn goed voor je zaak. Het geeft je de mogelijkheid jouw vaste lasten op tijd te betalen en eventueel zelfs een spaarpotje op te bouwen voor investeringen in de toekomst. Dit zijn de populairste integraties om je boekhouding en betalingen te regelen:

Op de Marketplace vind je nog veel meer integraties voor je boekhouding en betalingen. Neem zeker eens een kijkje als je de bovenstaande oplossingen niet gebruikt.

Leads verzamelen

Oké, je hebt een geweldig product en een goede service, je hebt overtuigende marketingcampagnes uitgedacht, je website vlamt, en je krijgt dan ook veel bezoekers. Maar hoe ga je die bezoekers registreren? Hoe kunnen zij contact met je opnemen, en vooral, hoe ga jij opvolgen?

Heel eenvoudig: voeg een formulier toe aan je website en laat leads automagisch (dat is een bewuste typo) in Teamleader verschijnen. 'Even een formulier toevoegen aan je website' is dus echt heel makkelijk met deze - niet voor niets - populaire integraties. Zij doen eigenlijk al het werk voor je:

Op dit moment biedt de Teamleader Marketplace ruim 200 integraties voor allerlei bedrijven. Mis je nog iets? Laat het ons weten, of bouw zelf een integratie. We bieden zelfs budget aan om je daarbij te ondersteunen!

Eersteklassoftware voor agencies.

Teamleader Orbit is speciaal ontwikkeld voor ambitieuze agencies met meer dan 20 medewerkers. Samen nemen we de uitdagingen van je agency onder de loep en kijken we hoe onze krachtige agencysoftware daar een antwoord op kan bieden. We gaan geen enkele uitdaging uit de weg.

    • 13/12/2018
    • Laatst gewijzigd op 15/04/2024

    Gerelateerde blogposts