Teamleader marketplace be nl

Teamleader lanceert een nieuw platform: Marketplace. Hier vind je bijna honderd integraties met software voor het mkb, van boekhoudprogramma’s en Microsoft Office tot cloud applicaties voor online betalingen, marketing, telefonie en nog veel meer.

Tot nu toe koppelen softwareontwikkelaars wel eens spontaan toepassingen aan Teamleader, zonder dat onze klanten daar altijd van op de hoogte waren. Zo ontstond het idee van de Teamleader Marketplace: één overzichtelijke plaats waar alle integraties te vinden zijn. Bovendien hebben we het aanbod uitgebreid. We bieden nu geen veertig applicaties, maar honderd, waaronder de in het mkb populaire Microsoft Office Suite.

Connect your workspace

Als we de Marketplace in een woord zouden moeten omschrijven, zou dat ‘connectiviteit’ zijn. Dankzij de Marketplace is het mogelijk om je favoriete software met je Teamleader-account te verbinden. Hiermee vermijd je het risico op verloren data en voorkom je dat data dubbel en niet-gesynchroniseerd wordt opgeslagen. Je breidt je werkomgeving uit met exact de tools die jij nodig hebt.

In de Marketplace ontdek je ook heel nieuwe manieren van werken. Teamleader is voor organisaties vaak de eerste stap richting digitalisering. Dit willen wij verder aanmoedigen door onze klanten te laten zien wat digitale innovatie is. Het eindresultaat? Wij hopen op een optimale workflow in iedere organisatie!

Jeroen De Wit, CEO van Teamleader:

“Met de Marketplace zetten we de eerste stappen richting het bouwen van een community voor het Europese mkb waar zij elkaar helpen en steunen in hun zoektocht naar meer productiviteit en competitiviteit.”

Al onze klanten gebruiken Teamleader op een unieke manier, volledig aangepast aan hun behoeften en met verschillende integraties en third party applicaties. Wij willen dat onze gebruikers Teamleader zodanig kunnen aanpassen dat zij op hun manier innovatief en efficiënt kunnen werken. Tegelijkertijd sporen we softwareontwikkelaars aan om gebruiksvriendelijke, kwalitatieve integraties te bouwen met Teamleader en ons aanbod zo uit te breiden.

Niels Van den Buverie, Product Owner van de Marketplace bij Teamleader:

De Marketplace is een nieuw ecosysteem voor het mkb. Dat soort systemen bestaan al voor grotere bedrijven; wij willen hetzelfde doen voor de kleinere. De Marketplace is een cruciale stap in onze missie: klanten de juiste hulpmiddelen aanreiken om even competitief en innovatief te zijn als de grote spelers.”

Hoe werkt de Marketplace?

Op het platform doorzoek je gemakkelijk het aanbod van de integraties in verschillende categorieën. Er is een categorie voor boekhouding, betalingen, e-mailmarketing, e-mailtracking en ga zo maar door. Dankzij plug and play verbind je een nieuwe applicatie in een paar kliks.

Ook het beheren van bestaande integraties kun je vanaf nu doen in de Marketplace. Zo zorgt de single sign on-functie ervoor dat je meteen ingelogd bent op externe applicaties. Zelfs ontwikkelaars komen er aan hun trekken; dankzij een handige pagina met alle informatie over het bouwen van een integratie met Teamleader.

De Marketplace is dus hét startpunt om je werkomgeving te optimaliseren. Ontdek het vandaag nog!

{{cta('a80586f2-8476-4c6e-ae77-32d7a9e3995c')}}