SoftwashCleaning.nl: “Met Teamleader Focus kunnen we nu overal werken”

Paul Gijsbertsen en Arnoud Suradi zijn altijd op zoek naar slimme oplossingen. Ruim 20 jaar geleden zijn ze gestart met het aanbieden van schoonmaakdiensten. Daar kwamen snel andere diensten bij zoals Handyman service; kleine verhuizingen en verbouwwerkzaamheden. De laatste toevoeging aan het dienstenportfolio is SoftwashCleaning.nl, een innovatief systeem voor het reinigen van daken, bestrating en gevels.

Wie? Paul Gijsbertsen en Arnoud Suradi (eigenaars SoftwashCleaning.nl) & Edwin Lansbergen (eigenaar slimme software .online)
Wat? Innovatieve reiniging van daken, bestrating en gevels
Teamleader Focus sinds? 2021
Grootste uitdaging? De bestaande systemen waren onvoldoende voor onze groeiende onderneming

De groei van onze onderneming vraagt om het herbekijken van de bestaande systemen

“We geloven echt dat schoonmaken slimmer kan” zegt Paul Gijsbertsen. Met Softwash worden gebouwen schoongemaakt dankzij een combinatie van biologisch afbreekbare chemicaliën en lagedruk reiniging. Zo wordt schade aan het oppervlakte voorkomen, wordt er maar een derde van het water verbruikt in vergelijking met hogedruk reiniging en blijft het resultaat vier tot zes keer langer zichtbaar. Dat is 3x slimmer!

“Omdat onze innovatieve nieuwe dienst zo goed wordt ontvangen door eigenaren van gebouwen zit er een flinke groei in dit onderdeel van onze onderneming. We beseften dus al snel dat dit niet paste in de bestaande systemen”.

Met Teamleader Focus kunnen we nu overal werken

“We zijn al ruim 20 jaar bezig met ondernemen waardoor we beschikken over heel wat ervaring met het voeren van administratie en boekhouding. Toch zien we dat alles steeds sneller gaat. Dan komt het soms niet uit om naar kantoor te moeten om nog wat werk te verzetten”.

“Binnen mijn netwerk kwam ik in contact met Edwin Lansbergen van slimme software .online, een Teamleader Service Partner. Tijdens een demonstratie van Teamleader Focus zag ik dat gegevens op verschillende plekken beschikbaar waren en was ik al snel overtuigd. Dit gaat helpen om verder te groeien zonder dat ik vaker op kantoor moet zitten.”

Na afstemming rond verkoops -en leveringsprocessen en de groeiplannen volgde al snel de implementatie. Edwin heeft de hele configuratie gedaan. SoftwashCleaning.nl was ook al overgestapt op Microsoft 365 dus een koppeling met e-mail en agenda is ook gemaakt. ”Met een dag waren we up-and-running".

Betere opvolging van onze (potentiële) klanten

Een e-mail of telefoontje van een potentiële klant wordt nu veel sneller opgevolgd. We plannen vlot een opnameafspraak. Paul: “En het mooie is dat de afspraak voor SoftwashCleaning.nl per e-mail wordt verstuurd naar de klant en we zien beide een afspraak staan in onze agenda's met alle informatie die nodig is. Ik zie zelfs de reistijd in mijn agenda staan!"

Na de afspraak wordt er met een paar muisklikken een professionele offerte verstuurd. Klanten raadplegen de offerte in CloudSign en bij akkoord kunnen ze de offerte digitaal bevestigen. “Daar krijgen we veel positieve reacties. En zelf kan ik zien wanneer de offerte is geopend zodat ik weet wat het beste moment is voor de opvolging”.

Future-proof

We kijken naar verdere uitbreiding. De vraag neemt toe en de vooruitzichten zijn goed. We weten in ieder geval dat we snel kunnen aanpassen want het systeem vormt een stabiele basis. Grotere projecten en nieuwe medewerkers? Kom maar op! We zijn er klaar voor!

NL Use case Softwash Cleaning 1
Geschreven door Robin Van Cleemput
  • 07/12/2021
  • Laatst gewijzigd op 22/03/2024

Gerelateerde blogposts