Header Detail BE NL 1240x533px C Projects Timeline Feature

Jongleer je ook meerdere projecten tegelijk en ben je vaak de kluts kwijt? De Tijdlijn voor Projecten visualiseert al je lopende projecten, waardoor je gemakkelijk gaten in je planning ziet en weet welk project je aandacht nodig heeft.

Je hebt ongetwijfeld meerdere projecten tegelijkertijd lopen. Die projecten uit elkaar houden en weten wat hun status is, kan op zijn zachtst gezegd lastig zijn. Gevolg: frustratie, fouten, ontevreden klanten en geld dat verloren gaat.

Deze feature is beschikbaar in MOVE en BOOST.
Probeer nu
14 dagen gratis!

Dat kunnen we natuurlijk niet zomaar laten gebeuren. We zijn we op zoek gegaan naar een oplossing die projectmanagers en hun teams helpt.

Neuzen in dezelfde richting

We praten dagelijks met onze klanten, en als we dat doen, leren we graag waar ze mee worstelen bij het beheren van hun werk. We horen vaak dat projectinformatie verspreid is over meerdere tools. Dat maakt het voor sommigen moeilijk toegankelijk, en informatie raakt snel verouderd.

Uit deze gesprekken haalden we heel wat belangrijke informatie en goede ideeën, en die hebben we verwerkt in onze nieuwste aanwinst: de Tijdlijn voor Projecten.

De nieuwe Tijdlijn voor Projecten is een geweldige oplossing om de neuzen van je team dezelfde kant op te krijgen. Het bevat de nodige informatie om te weten welke projecten meer aandacht nodig hebben, of waar je misschien wat gaten in je planning hebt. Probeer de Tijdlijn bijvoorbeeld eens te gebruiken in je wekelijkse team meetings. Je kunt updates delen, problemen signaleren, snel aanpassingen maken en projecten weer op de rails krijgen.

Leer je graag meer hoe je de Tijdlijn en projecten in het algemeen beheert met Teamleader? Bekijk dan zeker onze producttraining rond het Werkoverzicht en de nieuwe Tijdlijn.

Pragmatische aanpak

De Tijdlijn biedt een pragmatisch overzicht op hoog niveau van al je lopende projecten, waardoor je gemakkelijk gaten of knelpunten in je planning ontdekt. Via eenvoudige kleurcodering zie je onmiddellijk welke projecten in gevaar zijn, zodat je actie kunt ondernemen voor het te laat is.

Timeline_duplo-1Wil je graag meer informatie over een project, dan is die direct binnen handbereik: Klik op een project om de fases en extra details van een project te zien. Waarom is een project precies in gevaar of ontspoord? Door met je muis over een project of een fase te gaan, krijg je de nodige details te zien.

Phases expanded + passport v2-1Aanpassingen maken is ook een fluitje van een cent. Een project of fase bewerken doe je vanuit het zijpaneel. Je kunt de titel, data, het budget, de verantwoordelijke en andere velden aanpassen. Is een project niet relevant om te tonen? Verberg het dan eenvoudig van de Tijdlijn zodat je alleen relevante informatie te zien krijgt. Filteropties maken het makkelijker om snel de juiste projecten te vinden.

Behoud je overzicht - en je verstand - met Teamleaders Tijdlijn voor Projecten.