Blog6 Benefit From Teamleader 1

Ben je op zoek naar een sales-managementtool? Teamleader kan je helpen meer uit je sales en marketing te halen - onze klanten zijn het levende bewijs. Lees wat onze klanten te zeggen hebben over sales met Teamleader.

sales Teamleader - Blast Media

Blast! Media raakt nooit meer belangrijke verkoopinformatie kwijt

“In het verleden konden we onze leads en verkoopkansen niet voorspellen. Hoeveel zit er in onze funnel? Hoeveel winst zullen we in de toekomst realiseren? Nu kunnen we dit veel gemakkelijker voorspellen.”

Met deal-statistieken kun je belangrijke trends in je verkoopproces ontdekken. Verkrijg meer inzicht in het waarschijnlijkheidspercentage van deals, het aantal offertes dat verstuurd en goedgekeurd wordt en hoe deze gekoppeld zijn aan je sales funnel of verkoopkanaal.

Leer meer over sales-statistieken met Teamleader

{{cta('053d776d-9a3c-4672-a662-098c36c5a401')}}

sales Teamleader - Skillseeker

Skillseeker volgt haar sales funnel iedere minuut van de dag

“We hebben continu inzicht in de status van onze deals: hoeveel voorstellen, welke meetings geannuleerd zijn, wie (onder)presteert en welke facturen er nog open staan.”

Skillseeker verliest nooit een deal vanwege slechte follow-up. Ze gebruiken op maat gemaakte deal-fases in Teamleader om overzicht te hebben van de status van iedere deal. Ze koppelen ook taken en meetings aan de deals, zodat ze niets vergeten. Dit zou bijvoorbeeld een herinnering om een offerte te schrijven kunnen zijn.

Ontdek hoe je Teamleaders deal-fases in je voordeel kunt gebruiken

Teamleader sales - Benton Apps

Benton Apps maakt aanbod in een paar minuten

“Vlekkeloze facturatie is cruciaal om onze cashflow op het juiste niveau te houden. Het is niet nodig om door je bankafschriften te gaan, Teamleader laat je iedere openstaande betaling zien.”

Wil je minder tijd kwijt zijn aan het maken van offertes en facturen? Gebruik Teamleaders deal-templates.

“Weet je welke feature ik vooral handig vind? Het maken van templates van bestaande offertes. Dat is hoe het mkb werkt: ze maken een offerte, maar gaan altijd op zoek naar een vergelijkbare offerte voor een nieuwe.”

Teamleader sales - VDS

VDS krijgt sneller en gemakkelijker betaald

“Voorheen deden we alles in Excel en hadden we geen overzicht van ons facturatieproces. Geen niet-betaald factuur totaal, geen snelle link naar de offertes die we gemaakt hadden. Met Teamleader zullen we binnenkort werken met na-berekeningen en winstcalculaties.”

Een vruchtbare deal leidt tot een offerte. Met Teamleader kun je deze gemakkelijk omzetten in een factuur… met, natuurlijk, de benodigdheden om te betalen. Waarom automatiseer jij je facturatieproces niet? Een verkoop is geen succes totdat de transactie heeft plaatsgevonden.

Beheer je facturen succesvol en sluit die deal

sales Teamleader - In The Pocket

In The Pocket heeft een goed-geoliede verkoopmachine

“Alles is in Teamleader: de manier waarop we de klant benaderen, doorlopende deals, calls die gedaan worden… Verkopers raffelen de administratie niet meer af, zien de ontwikkeling van klanten en analyseren dit ook. Het werk wordt nu zoveel beter uitgevoerd.”

Structureer en volg je deals op: zo doe je dit met Teamleader

Voor veel bedrijven kan de follow-up van sales echt een struikelblok zijn. Gelukkig kun je met Teamleader CRM de lead-informatie automatisch in je CRM opslaan, sneller opvolgen en verkoopkansen omzetten in offertes of facturen en meer efficiënt verkopen. Maak je klaar voor de toekomst: beoordeel je sales-inspanningen met handige statistieken en optimaliseer weloverwogen.

{{cta('ab5945ae-5d6d-4dd0-bfc1-f51d3eea57c1')}}