2 jaar | 3 minuten

NIEUW: de gebruiksvriendelijkste werkbonnen-app voor elke vakman

HQ Blog Newfeature Mobile Work Orders Header

Teamleader is dé trouwe rechterhand op je werf. Geen gedoe meer met notitieblaadjes of complexe apps: voortaan maak je moeiteloos digitale werkbonnen met de mobiele app van Teamleader.Die werkbonnen stel je op zoals jij wil, met de info die jij nodig hebt, en zonder nodeloze stappen. Registreer bijvoorbeeld je uren, voeg foto’s, kilometers en gebruikte materialen toe, en laat je klant ter plekke tekenen. Terwijl jij je richt op je werk, wordt de juiste informatie meteen gedeeld met je kantoor. Zo volgen zij moeiteloos op, en zijn je facturen al verwerkt tegen wanneer jij terug bent.

De grootste voordelen van deze update:

  • Registreer afgelegde kilometers, werkuren en materialen
  • Maak en onderteken in no time digitale werkbonnen
  • Houd je team op de hoogte van het geleverde werk en de gebruikte materialen
  • Snel toegankelijk via je smartphone

Benieuwd naar het hoe, wat en waarom van de nieuwe werkbonnen? De tijd die je dankzij deze update bespaart, kan je in elk geval gebruiken om deze blog eens door te nemen. Kopje koffie erbij?

Gebruik je de mobiele app nog niet? Download hem hier, of ontdek wat hij te bieden heeft.

HQ_Blog_NewfeatureMobileWorkOrders_inline 1Een logische update

De mobiele werkbonnen-update kan je eigenlijk geen verrassing noemen. In de oude Teamleader-app kon je namelijk al werkbonnen aanmaken, maar dat verliep niet echt intuïtief. En aangezien de werkbonnen één van de meest gebruikte functies is, is de overstap naar de nieuwe app dus een logische. De nieuwe Teamleader-app biedt bovendien een betere gebruikservaring, zo gaf CTO Tom Schouteden al mee.

“De werkbonnen willen we volledig heroverwegen en opnieuw bouwen, zodat ze nog beter afgestemd zijn op onze klant. Dat vraagt wat meer tijd en middelen.” - Tom Schouteden na de lancering van de nieuwe mobiele app

Neem voorgoed afscheid van je papieren werkbonnen

Zo gezegd, zo gedaan. CTO Tom Schouteden: “De feedback van onze testgebruikers was ook bij deze update erg belangrijk. We luisterden naar de grootste pijnpunten van onze klanten, en hebben geprobeerd voor elk van die punten een oplossing te vinden.” Met de nieuwe werkbonnen, die je vanaf vandaag in de mobiele app terugvindt, kan je dus heel wat.

HQ_Blog_mobileApp_inline (1)

1. Digitaal werkbonnen aanmaken en ondertekenen

Met de app kan je on-the-go contacten toevoegen en bewerken, je agenda beheren en facturatiegegevens raadplegen. Ben je dus onderweg en op zoek naar het adres van een klant? Alle informatie zit veilig in je app.

2. Contactgegevens opvragen, facturen aanmaken

Met de app kan je onderweg contacten toevoegen en bewerken, je agenda beheren en facturatiegegevens raadplegen. Ben je dus onderweg en op zoek naar het adres van een klant? Alle informatie zit veilig in je app.

3. Synchroniseren in real-time

Elke wijziging in de mobiele app wordt meteen gesynchroniseerd. Zo blijven jij en je team op de hoogte van het geleverde werk en de gebruikte materialen. Op je pc kan je de werkbon omzetten naar een factuur, en meteen digitaal verzenden. Zo hoef je dat ‘s avonds niet meer te doen. De lijst met facturen en hun betaalstatus kan je bovendien steeds opvolgen in de mobiele app.

Wil je meerdere werkbonnen in één keer verwerken? Via een simpele bulkactie boek, verzend en markeer je al je facturen als betaald.

Hoe je stap voor stap een werkbon aanmaakt met Teamleader, ontdek je op onze Supportpagina.

Daarnaast kan je met de toevoeging aan de mobiele app:

  • Een duidelijk overzicht bewaren van je werkbonnen.
  • Werkbonnen bewerken die door collega’s zijn aangemaakt.
  • In één oogopslag zien welk werk er geleverd is.
  • Uren bijhouden voor jezelf én je collega’s.
  • Werkbonnen aanmaken voor werkzaamheden die meerdere dagen duren.
De komende maanden werken we verder aan de mobiele app. Verwacht dus meer verbeteringen op korte termijn! We hopen dat je er veel werkplezier aan beleeft.

Naast de nieuwe werkbonnen hadden we op Work Smarter nog enkele aankondigingen in petto. Ontdek hier welke nieuwtjes je gemist hebt!