Header Detail 1240x533 WS practicals

Yes, we mogen weer! Work Smarter 2021 gaat echt, echt live. Met topsprekers die recht voor je neus staan en een pak interessante mensen om face to face mee te netwerken. Toch wat onwennig, zo zonder mondkapjes of anderhalve meter afstand? Bang dat het je niet meer lukt, zomaar onbekenden aanklampen voor een netwerkbabbel? We’ve got you covered!

Bereid je netwerkmomenten voor

Naar Work Smarter kom je om te luisteren, te leren én te netwerken. Want de zaal zit vol met interessante, ambitieuze mensen zoals jij. Maar netwerken is, geef toe, soms best wel lastig. Vooral nu, na anderhalf jaar Zoom- en Teams-meetings. Hoe vind je de mensen met wie je echt wil netwerken tussen die vele honderden aanwezigen in DeFabrique? Hoe open je het gesprek? Wij geven je een duwtje, met Conversation Starter.

Conversation Starter: zo werkt het

Conversation Starter is een soort Tinder die op zoek gaat naar interessante zakelijke contacten. Het platform – van een mooie Belgische start-up, trouwens! – groeide het voorbije jaar gigantisch door de vele online netwerkevents. Maar het is net zo handig voor fysieke ontmoetingen.

Zo werkt het:

  • Binnenkort kan je via de mail in je inbox in de webapp onder ‘Work Smarter 2021’ de aanwezigheidslijst te zien.

  • Geef aan met welke profielen je op 9 november wil netwerken en wat je interesses zijn en je krijgt meteen een lijstje met relevante contacten.

  • Een match? Laat via de ‘want to meet’-knop weten dat je een afspraak wil. De tool stelt een afspraak voor en zet die in jullie beide agenda’s.

Loop niet te zoeken in de massa en vermijd gênante openingszinnetjes: met Conversation Starter ben je meteen on a roll.

Corona: veiligheid boven alles

Trouwens, dat netwerken verloopt volledig coronaproof. Onze eventlocatie DeFabrique is ruim, geventileerd en er zijn CO2-meters. De lunch is individueel – en toch milieuvriendelijk – verpakt. En we scannen bij aankomst je coronatoegangsbewijs (fysiek of via je CoronaCheck-app) Geen mondkapjes nodig dus. Ons ondernemersevent wordt dus weer helemaal zoals vroeger: live inzichten, inspiratie en ontmoetingen. Hoera!

Vergeet dus niet om

  • Je afspraken vast te leggen via Conversation Starter

  • Een geldig coronatoegangsbewijs (digitaal of fysiek) en je identiteitskaart mee te brengen

Nog niet ingeschreven? Het kan nog! Bekijk de agenda en bestel vandaag nog je tickets.

Nog een duwtje nodig? Check deze vijf redenen om aanwezig te zijn.

TL Portret Web68
Robin Van Cleemput

Robin heeft in de jaren dat hij bij Teamleader werkt verschillende rollen gespeeld: die van copywriter, contentmanager en brandmarketeer. Op dit moment is hij de all-round creatieveling die concepten bedenkt, campagnes co-creëert en zowel lange als korte teksten schrijft. Ook hanteert hij vaak de microfoon op Teamleader-evenementen, en gelooft hij vurig in 'Lazy-Smart' als religie. Praat met hem over content marketing, vechtsporten en goede muziek. En neem een IPA mee, want Robin is minstens voor een kwart hipster.

Meer artikelen van Robin Van Cleemput