8 dagen | 6 minuten

Work Smarter is back! Vijf redenen waarom je er dit jaar bij moet zijn.

Header Detail 1240x533 WS NL

Het mag weer, dus we doen het gewoon: op 9 november organiseert Teamleader weer Work Smarter, ons ‘flagship event’ voor het Nederlandse mkb. De vierde editie inmiddels. Wie vergeten was hoe interessant zo’n event kan zijn, nodigen we uit om rustig naar beneden te scrollen voor een voorproefje. Meteen je FOMO bestrijden? Dan kan je ook hier pijlsnel een ticket bestellen.

1. De sprekers van dit jaar al gezien?

Van topmanagers tot enter-trainers, van ex-kampioenen tot verpakkingsloze en innovatieve ondernemers: we laten enkel de crème de la crème toe op de podia van DeFabrique. En onze eigen CEO Jeroen De Wit, natuurlijk. Ook best een leuke gozer. Deze sprekers mag je sowieso niet missen:

  • Duco Sickinghe, die in zijn keynote ‘Only the paranoid survive’ gul strooit met opgedane inzichten uit een topcarrière als ondernemer.

  • Kristel Groenenboom, de meest veelbelovende zakenvrouw van Nederland én internationaal onderneemster van het jaar.

  • Luci Santema & Elianne Koetzier, bedenkers van het eerste biomotion-fietslichtje Ziemi, waarmee ze Entrepeneurshipday Day Delft 2021 wonnen en fietsen een stuk veiliger maken.

  • Jouri Schoemaker, oprichter van verpakkingsloze onlinesupermarkt Pieter Pot en ooit winnaar van het NK Pitchen.

  • Jeroen De Flander, professor aan de Tias Business School, de meesterstrateeg die jouw zaak vooruit helpt en je meeneemt in een verhaal dat minstens even spannend is als zijn bestsellers.

Benieuwd naar het volledige programma op onze Growth- en Work Management-stages? Je checkt het allemaal hier.

2. Jij bent on a roll… en Teamleader ook

Weg met coronanegativiteit, want wat blijkt: in 2021 zijn Nederlandse ondernemers goed bezig. We zijn on a roll, en dat is meteen ook ons thema voor dit jaar! 81% kijkt positief naar de toekomst, resultaten gaan voorzichtig de goede kant op, en we zien veel zin om de koppen bij elkaar te steken. Geen betere plek dan Work Smarter om je ondernemerszin verder aan te wakkeren!

Brand je van nieuwsgierigheid naar de meest recente resultaten van de mkb-barometer? Onze ceo Jeroen De Wit komt ze uit de doeken doen op Work Smarter. Uiteraard kom je ook te weten welke nieuwe features we allemaal voor jou in petto hebben, en hoe we in 2021 jouw onderneming beter doen draaien met minder gedoe. Want daar draait het uiteindelijk om.

3. Networking, I presume?

In ons WS-publiek zit minstens evenveel talent als op het podium. Daarom zorgen we ervoor dat jij naar hartenlust kan netwerken. Ga in dialoog met klanten, partners, concullega’s, jonge ondernemers en heel wat ander intelligent volk. Je krijgt er gegarandeerd een antwoord op je meest prangende vragen over ondernemerschap. Hoe verbeter je je sales? Hoe stap je sneller op de trein van de digitalisering? Hoe pak ik mijn administratie beter aan? Je krijgt sowieso iemand te spreken die jouw specifieke uitdaging al heeft aangepakt en met plezier kennis en ervaring deelt.

4. Partner up

Teamleader focust altijd op integratie met andere mkb-tools, van software voor boekhouding tot marketing en e-mail. Zonder onze partners zouden we dat niet kunnen. Daarom verdienen ook zij een plekje op #worksmarter2021 (bij deze heb je meteen de hashtag mee voor 9 november).

Leadinfo, de oplossing om van anonieme websitebezoekers klanten te maken, is de eerste naam op ons lijstje. De komende weken voegen we er nog een tiental toe, stuk voor stuk sterke partners in digitalisering.

Op Work Smarter is er dus genoeg keuze in tools en diensten om jouw bedrijf helemaal futureproof te maken!

5. In 2019 was het ook episch…

… en dat kan je hier checken op de aftermovie. Overigens: vorig jaar was er geen Work Smarter. Dus kan je er prat op gaan dat deze editie gewoon twee keer zo interessant en gezellig wordt.

Lees meer

Work Smarter