In the picture: zeven nieuwe boekhoudintegraties om nóg eenvoudiger te werken

NL Blog Six New Bookkeeping Integrations Header v4 1

Om jouw werk nog efficiënter te laten verlopen, hebben wij een boekhoudkoppeling gemaakt met Snelstart, Moneybird, E-boekhouden, Reeleezee, InformerOnline, iMuisOnline en Minox.

Vanuit Teamleader willen wij jouw bedrijfsproces zo gemakkelijk mogelijk maken. Het voordeel van software aan elkaar te koppelen is dat tijd bespaart, al jouw gegevens veilig en overzichtelijk hebt en op elke plaats beschikbaar is.

Automatiseer je boekhouding van A to Z

De nieuwe boekhoudintegraties zijn stuk voor stuk gebruiksvriendelijke oplossingen die je boekhoudproces helpen automatiseren - en zo een einde maken met de traditionele en logge manieren van boekhouden. Daardoor krijg je beduidend meer gedaan, met een pak minder administratief gedoe.

Naast de bestaande integraties met Exact Online, Yuki, en Twinfield kan Teamleader gekoppeld worden met:

Real-time inzichten dankzij diepgaande integratie

Zodra je Teamleader-account met één van de bovenstaande boekhoudpakketten is gekoppeld, zijn contacten en bedrijven met gelinkte facturen erin beschikbaar. Vervolgens zet de integratie ook je uitgaande facturen en creditnota’s vanuit Teamleader door en koppelt het zowel de onderliggende btw-tarieven als de correcte grootboekrekeningen.

De synchronisatie is met andere woorden diepgaand genoeg om meteen betrouwbare en real-time inzichten te bieden in je verkoopproces. Door steeds ook de correcte betaalstatussen vanuit het boekhoudpakket op te halen en in Teamleader aan te passen, hoef je namelijk niet langer te wachten op die manuele verwerking in Teamleader.

Zorgeloze opvolging en BTW-aangifte

Meer zelfs, die correcte betaalstatussen zorgen verder ook voor een snelle opvolging van je betaalherinneringen vanuit Teamleader, waardoor je meteen ook wanbetalingen helpt te voorkomen.

En alsof dat nog niet genoeg was worden ook de btw-percentages uit je uitgaande facturen door de nieuwe koppelingen verwerkt in je btw-aangifte. Handig!

Net als talloze andere bedrijven overtuigd om efficiënter te factureren? Probeer het nu zelf!

Ben jij al Teamleader klant en wil jij onze facturatie module testen? Laat je gegevens hier achter en test het 14 dagen uit.

De vijf nieuwe integraties worden in onze Marketplace door Combidesk aangeboden voor €10/maand.