• Friday 06 October
  20:00 tot 22:00

  Jong Management

  Screw it, let’s do it 
  Het JM Congres vindt plaats op 6 en 7 oktober 2017. Thema: Screw-it, Let’s do it! Dat sluit mooi aan op de wijze lessen van vorig jaar. Toen was het thema Re-invent. Jezelf en je organisatie opnieuw uitvinden. Dit jaar willen we doorpakken en elkaar in beweging brengen. Of het nu gaat om een stap naar zelfstandigheid, een nieuwe richting binnen je organisatie of je eigen carrière… LET’S DO IT!

  Bekijk het programma.

  Dit is Jong Management
  Jong Management is dé vereniging voor ondernemers, directeuren en managers tot 40 jaar en telt ruim 1000 leden die werkzaam zijn in marktgerichte ondernemingen en organisaties. Het netwerk is hecht, mede dankzij de vele activiteiten die ieder jaar plaatsvinden.

  Teamleader en Jong Management
  “Mensen die doen waar hun hart van in de fik gaat, maken een wereld van verschil“. Namens Teamleader geeft Jong Management geeft Michelle Sparreboom op 7 oktober de challenge JOUW FIK=JOUW COREBUSINESS.

  Inschrijven
 • Tuesday 31 October
  17:30 tot 23:30

  Computable Awards 2017

  Dé belangrijkste ICT-prijzen van Nederland worden op dinsdag 31 oktober 2017 voor de 12e keer uitgereikt in het Beatrix Theater in Utrecht. 

  Nominatie 'CEO van het jaar'.
  Met trots kunnen wij mededelen dat Jeroen de Wit, CEO van Teamleader, is genomineerd voor CEO van het jaar! Waarom hij zou moeten winnen? Wij als trotse Hollanders op onze Vlaamse CEO, hebben dat even op een rijtje gezet.

  >> 10 redenen waarom Jeroen de Wit CEO van het jaar is <<

  Inschrijven
 • Wednesday 15 November
  08:00 tot 17:30

  Exact Live 2017

  Ervaar de Tech van morgen.

  Exact Live maakt technologie relevant en toepasbaar. Je raakt geïnspireerd door de sprekers, ervaart de nieuwste technologie op de beursvloer en gaat naar huis voorzien van concrete tips die je direct kunt toepassen.

  Locatie

  • Jaarbeurs Utrecht, Nederland

  De beursvloer is dit jaar ingedeeld in verschillende hubs, zodat je gemakkelijk inhoudelijk relevante onderwerpen vindt en vakgenoten tegenkomt. Wie een rondje loopt over de beursvloer komt daar de Finance Hub, Accountancy Hub, Industry Hub, Professional Services Hub, Technology Hub en HR Hub tegen. Uiteraard is het zeer de moeite waard om ze allemaal aan te doen!

  We zien je graag op Exact Live!

    

   Inschrijven
   Exact
  • Tuesday 21 November
   09:15 tot 17:30

   De week van de ondernemer - Amsterdam

   Al 20 jaar stimuleert de WVDO succesvol ondernemerschap. Ook in 2017 staan de beste experts en topondernemers voor je klaar. Ze delen hun kennis en geheimen voor meer succes en geluk. In één dag ben je weer up-to-date. Je hoort de laatste inzichten op het gebied van groei, marketing, strategie en financiering. Dus geef je ondernemersvaardigheden een boost en krijg een-op-een advies voor je eigen bedrijf. Bovendien ontmoet je veel andere ambitieuze ondernemers.

   Waarom moet je hier bij zijn?

   • Krijg in één dag een update voor de toekomststrategie van jouw bedrijf.
   • Raak geïnspireerd door de allerbeste experts en topondernemers.
   • Hoor de laatste inzichten op het gebied van Groei, Marketing, Innovatie, Personeel en Financieren.
   • Train je ondernemersvaardigheden en krijg toepasbaar advies voor je eigen bedrijf.
   • Ontmoet andere ambitieuze ondernemers en deel kennis en ervaringen.

   Locatie

   • RAI Amsterdam
   Inschrijven