Ontmoet leads en klanten online.

Een geweldige klantervaring gaat hand in hand met efficiëntie in onze Customer Meeting add-on. Tal van mogelijkheden om afspraken te plannen, alle essentiële functies voor videomeetings zoals chatten, je scherm delen en meetingopnames – en een interactieve vergaderruimte in je eigen huisstijl. Perfect voor (verkoop)demo's en presentaties. Eenvoudig, futureproof en volledig geïntegreerd met je Google of Outlook-kalender en je Teamleader Focus-account.

NL Duplo Screen Vectera

Laat openingsuren je gastvrijheid niet bepalen

BE NL Schedule meetings 3 1

Laat openingsuren je gastvrijheid niet bepalen

Laat leads of klanten afspraken met jou boeken, gebaseerd op jouw beschikbaarheid. Koppel je Teamleader-, Google- of Outlook-agenda, stel je beschikbare uren in en deel je link. Boekingen rollen binnen, zelfs wanneer jij niet online bent. Afgelopen met dat eindeloze heen-en-weer gemail.

arrow left decorator

Organiseer feilloze, interactieve meetings.

Maak een professionele indruk met een perfecte online meeting-ervaring. Dat betekent: vergaderruimtes in je eigen huisstijl, met essentiële videomeeting-functies en beveiliging op bedrijfsniveau – op elk apparaat.

Organiseer feilloze, interactieve meetings.

EN Interactive meetings
arrows

Hou klanten geboeid en bewaar informatie.

BE NL Save your content

Hou klanten geboeid en bewaar informatie.

Interactieve meetings waren nog nooit zo eenvoudig. Gebruik whiteboards, werk samen aan documenten in een gedeeld scherm en sla notities, documenten en chats op voor later in je gedeelde klantenomgeving.

Wat kost het?

  1. Customer Meeting add-on

    Bouw een duurzame band met je klant.

NL Customer meeting add on pricing HQ Integrations Right Freelancers Copy