Urenregistratie

Maak correcte facturen op basis van je tijdregistratie en krijg inzicht in de prestaties van je team. Met Teamleader Focus hou je makkelijk je gewerkte uren bij, nauwkeurig en zonder tijd verliezen. Tijdens het werk, aan het eind van de dag of op vrijdagavond.


Onze klanten waarderen de kwaliteit van onze dienstverlening met 4,6/5 op Google Reviews.


  NL NL tijd registreren

   Met Teamleader Focus is urenregistratie een fluitje van een cent:

   1. Registreer uren voor elke taak, call of meeting.

    Registreer je uren voor taken, telefoons en afspraken. Koppel ze aan het juiste project of de juiste klant.

   2. Time Tracker voor pc of mobiel.

    Start of stop de Time Tracker met één klik, op je pc of mobiel. Zo heb je elke dag een nauwkeurig overzicht van je urenregistraties.

   3. Heldere statistieken en rapporten.

    Statistieken per dag, week of maand geven je inzicht in de prestaties van je team. Je kan tal van rapporten trekken: algemeen, per klant of per project.

   4. Urenregistratie per project.

    Bekijk alle urenregistraties voor een bepaald project en filter op datum, gebruiker en werktype. Welke taken kostten je veel tijd? Wat kon sneller of efficiënter? Zo leer je nieuwe projecten nog beter inschatten.

   5. Factureerbare tijd per klant.

    Bekijk je gewerkte uren en kies wat je aan je factuur wil toevoegen. Per medewerker of taaktype kan je werken met andere uurtarieven. Jij beslist.

   6. Urenregistratie zonder tijd te verliezen.

    Registreer uren met de Time Tracker, aan het eind van de dag of op vrijdagavond. Zo verlies je geen tijd met urenregistratie.

   NL NL Tijdregistratie voor elke taak of vergadering NL NL Registreer nauwgezet met de Time Tracker NL NL Duidelijke rapportage NL NL Inzicht in tijdsregistratie per project NL NL Factuureerbare tijd per klant NL NL Registreer nauwgezet met de Time Tracker

   Deze en 12.000 andere bedrijven registreren uren met Teamleader Focus:

   De time tracking van Teamleader Focus werkt fantastisch. Het maakte mijn sales en facturatie vele malen efficiënter.
   44587450460 00e2457c27 c
   Ilona Dieleman Flex Your Profit

   Wat is urenregistratie?

   Urenregistratie betekent simpelweg: het bijhouden van je gewerkte uren. Teams die vaak projectmatig werken en bedrijven die factureren op basis van een uurtarief maken er vaak gebruik van. Hun klanten kunnen zo rekenen op een correcte factuur, zelf krijgen ze inzicht in de tijd die ze spenderen aan bepaalde taken en projecten. Dat helpt hen om nauwkeuriger offertes te maken, de capaciteit beter te plannen en de winst van projecten te voorspellen.

   De urenregistratie van Teamleader Focus maakt uren bijhouden makkelijk én biedt heldere inzichten in je prestaties en die van je team.

   Met onze software kan je:

   • Tijd registreren met de app of op je pc met de Time Tracker.

   • Je tijd bijhouden voor taken, vergaderingen, …

   • Je gewerkte tijd per project bekijken.

   • Rapporten trekken van alle factureerbare en niet-factureerbare uren per klant of project.

   Welke voordelen heeft urenregistratie software?

   Voor gebruikers van Teamleader Focus zijn dit dé voordelen van onze urenregistratie software:

   • Werkdruk en winst zijn beter in balans.
    Inzicht in je billability helpt je om je tijd efficiënter te besteden. Hoeveel uur werk je en welk percentage daarvan kun je effectief factureren? Met een systeem voor urenregistratie zorg je voor een gezonde balans tussen een aangename werkdruk voor jou en je team én voldoende winst op je projecten.
   • Je schat je uren nog beter in.
    Om je capaciteit te kunnen plannen is een correcte tijdsinschatting cruciaal. Een urenregistratie tool die inzicht biedt in je gewerkte tijd, helpt je ook betere voorspellingen maken voor toekomstige projecten. Zo kom je nooit handen tekort én werk je projecten steeds af binnen de tijd en het budget dat je voorzien had.
   • Je verliest geen tijd met urenregistratie.
    Uren registreren mag geen tijdrovende bezigheid worden. Met een tool voor urenregistratie wordt uren bijhouden een fluitje van een cent. Je registreert je tijd in realtime met de Time Tracker, aan het eind van de werkdag of meteen voor een hele week. Makkelijk en snel.

   Teamleader Focus heeft nog meer troeven.
   Met Teamleader Focus kan je meer dan uren registreren. Het is work management software waarmee je klanten beheert, offertes en facturen maakt, projecten beheert en geld ontvangt. Wil je onze software zelf uitproberen? Je kan het volledige pakket 14 dagen gratis testen. Zonder credit card, zonder enige verplichting.

   Met Teamleader Focus kan je ook:

   Functionalities
   arrow left decorator

   Snel en correct uren registreren? Probeer het twee weken gratis.

   Uren registreren en inzicht krijgen in je business met Teamleader Focus? Test ons twee weken gratis uit. Zonder credit card en volledig vrijblijvend.

   Probeer nu gratis

   Snel en correct uren registreren? Probeer het twee weken gratis.

   Screenshot 2
   arrows

   Starten met urenregistratie: wij helpen je op weg.

   Image

   Starten met urenregistratie: wij helpen je op weg.

   Vlot starten met urenregistratie? We helpen je het maximum te halen uit onze software. Ga van start met de tutorials in ons supportcentrum, krijg online begeleiding van onze experten of besteed de implementatie helemaal uit. Start op de manier die het best bij je past.

   Zo helpen we je op weg