CRM app

Je hele administratie in één mobiele app. Beheer je planning, registreer werkuren en maak digitale werkbonnen ter plaatse.Teamleader is de digitale rechterhand voor ondernemers, beschikbaar voor iOS en Android.

 • Maak digitale werkbonnen op locatie en laat ze meteen ondertekenen.
 • Registreer je werkuren, materialen en kilometers.
 • Maak van je digitale werkbon een factuur in enkele klikken.
 • Volg de betaalstatus van facturen mobiel op.

Eerst zien, dan geloven?
Probeer onze software 14 dagen uit. Volledig vrijblijvend en zonder te betalen

Construction

Dit kan je met de CRM app van Teamleader Focus

Met de CRM app van Teamleader kun je je hele administratie in één mobiele applicatie onderhouden. Zo kun je bijvoorbeeld je werkuren registreren, digitale werkbonnen ter plaatse maken en je planning beheren. Bovendien is de CRM app op Android en iOS beschikbaar.

 • Maak digitale werkbonnen op locatie en laat ze meteen ondertekenen.

 • Registreer je werkuren, materialen en kilometers.

 • Maak van je digitale werkbon een factuur in enkele klikken.

 • Volg de betaalstatus van facturen mobiel op.

 • Factuureerbare tijd per klant

  Maak digitale en mobiele werkbonnen.

  Interventie bij een klant? Maak een digitale werkbon op je telefoon en stuur hem meteen door naar kantoor voor administratie. Zo hou je makkelijk het geleverde werk bij, inclusief gebruikte materialen, kilometers en werkuren.

 • NL NL Flexibele facturatie

  Maak van je digitale werkbon een factuur.

  In enkele klikken zet je digitale werkbonnen om naar facturen. Verstuur je facturen via mail en volg de betaalstatus op in de mobiele app.

 • NL NL Afspraken taken en telefoontjes in één gedeelde kalender

  Wijzigingen in je planning rechtstreeks op je telefoon.

  Plan taken en afspraken voor jezelf en je collega’s. Afspraak verplaatst terwijl jij bezig bent bij een andere klant? Koppel Teamleader met je agenda en ontvang meldingen en wijzigingen rechtstreeks op je telefoon.

 • NL NL Eén plaats voor al je contacten

  Voeg moeiteloos contacten toe.

  Nieuwe klant toevoegen? Vul het btw-nummer in, wij doen de rest. Teamleader Focus haalt automatisch de gegevens van het bedrijf op en vult ze in.

 • NL NL Overzichtelijk verkoopproces

  Volg de betaalstatus van facturen mobiel op.

  Factureer rechtstreeks vanuit een werkbon, offerte of project. Koppel facturen aan je boekhoudpakket en volg de betaalstatus mobiel op. Verstuur automatisch herinneringen en laat klanten sneller betalen.

 • NL NL Afspraken taken en telefoontjes in één gedeelde kalender

  Je communicatie- geschiedenis per klant bekijken.

  Leer je klanten écht kennen. Koppel je e-mails aan je klantenoverzicht en zie de communicatiegeschiedenis per klant in één oogopslag.

CRM mobile: de voordelen van een CRM systeem, eenvoudig bij de hand

Natuurlijk kennen we de voordelen van een CRM systeem, maar de voordelen van CRM mobile zijn nog interessanter. Hieronder zetten we de belangrijkste voordelen van een CRM applicatie voor je op een rij.

 • Inzage in klantgegevens: Met een simpele druk op de Teamleader mobile CRM applicatie heb je direct op locatie inzage in klantgegevens. Zeker als je voor je werk regelmatig onderweg bent, is het handig om via de mobiele app snel toegang te hebben tot klantgegevens.

 • Overal en altijd toegankelijk: Eigenlijk zorgt de CRM app dat je geen vaste computer meer nodig hebt om al je werkzaamheden uit te voeren. Maak eenvoudig wijzigingen en vraag de juiste data binnen een mum van tijd op.

 • Back-up van gegevens: Een andere voordeel is dat er altijd een back-up van gegevens aanwezig is in de app. Op die manier weet je zeker dat alle data goed bewaard blijft en nooit verloren kan gaan.

Met de CRM software app van Teamleader, die overigens zowel op de iPhone als op Android beschikbaar is, kun je verder komen dan alleen het helpen beheren van klantrelaties. Denk aan klanten beheren, offertes maken, projecten beheren, tijd registreren, facturen maken en geld ontvangen

Flexibiliteit en efficiëntie in een handomdraai

De CRM app van Teamleader Focus stelt je in staat om flexibel en efficiënt te werk te gaan in een handomdraai. Profiteer van de voordelen van een CRM systeem en moderniseer je bedrijf. De CRM applicatie kan voor meerdere soorten bedrijven gebruikt worden, bijvoorbeeld digitale bureau’s & IT-bedrijven, creatieve marketingbureau’s, architecten & bouwkundig bureau’s, consultancy & advies, mkb & kmo bedrijven en de bouw.

Probeer ons twee weken uit.
Volledig vrijblijvend. Zonder te betalen.

Zit je met vragen?
Wij hebben antwoorden.

Vlot klanten beheren met onze software? Wij zorgen dat je meteen kan starten en geen kostbare tijd verliest met zoeken en uitproberen.

Zit je met vragen?
Wij hebben antwoorden.

44587450460 00e2457c27 c