Facturatieprogramma

Eenvoudig factureren in enkele klikken

 • Efficiënt je prestaties factureren online - in de huisstijl van je onderneming
 • De status nagaan van je facturen in je geïntegreerde boekhoudpakket
 • In één oogopslag de prestaties bekijken die je nog moet facturerent
 • Recurrente facturen automatisch uitsturen

Teamleader Focus's factuurprogramma helpt je om op het juiste moment een overzichtelijke factuur te versturen. Via onze online facturatie maak en verzend je facturen in een paar klikken, en beheer je hun status moeiteloos. Overschrijdt je klant de betalingstermijn? Dan krijg je automatisch een waarschuwing.

Invoicing NL
 1. Factureer je tijdsregistraties

  Beëindigde je jouw taak of meeting? Dan vraagt Teamleader Focus je om de gepresteerde tijd in te geven. De tijdregistratie loopt automatisch zodra je bij Teamleader Focus inlogt - en herstart bij elke nieuwe taak. Wil je je tijdsregistratie handmatig invoeren? Of gepresteerde uren toewijzen aan een klant of project? Dan kan dat natuurlijk ook. En download de rapporten over tijdregistratie als Excel-bestand.

 2. Automatiseer je recurrente business

  Je factureert altijd stipt voor je recurrente business als hosting of domeinnamen. Want Teamleader Focus verstuurt die facturen automatisch. Daarbovenop krijg je een overzicht van de toekomstige waarde van je recurrente portefeuille.

 3. Haal voordeel uit statistiek

  Haal nieuw inzicht uit de statistieken van projectgebonden tijdregistratie. Stel je financiële doelen in per kwartaal en raadpleeg intelligente rapporten die de vooruitgang van je gefactureerde omzet weergeven.

 4. Beheer ongefactureerde tijd

  Dankzij het overzicht in de CRM-module verlies je ongefactureerde tijd niet uit het oog. Nog een extra hulp? Stel je drempel in voor ongefactureerde tijd. Is de drempel overschreden, dan krijgt de klant alsnog een factuur. Op de detailpagina van iedere klant vind je alle ongefactureerde tijd terug. Je factureert die eenvoudig door te selecteren welke geregistreerde prestaties je aan de factuur wilt toevoegen.

 5. Laat klanten online betalen

  Via je eigen Invoicecloud raadplegen je klanten online hun factuur en betalen ze onmiddellijk hun openstaand saldo via de betaalopties die jij kiest: credit card, overschrijving, PayPal, iDEAL, SOFORT... Zo behoud je steeds een up-to-date facturatieoverzicht.

 6. Link met de boekhouding

  Teamleader Focus koppelt de facturatiemodule aan een lijst boekhoudpakketten. Dit maakt financiële rapportering mogelijk.

NL NL Tijdregistratie voor elke taak of vergadering NL NL Recurrente facturen NL NL Voorspel je omzet NL NL Rapporteer intern en extern NL NL Online betalingsmogelijkheden NL NL Koppel met je boekhoudpakket
Blast
Blast

Jurgen - Blast! media

Ons team vindt de facturatie makkelijk en overzichtelijk, en de koppeling met Exact heeft ons een enorme efficiëntiewinst opgeleverd. Ook de abonnementen zijn voor ons heel handig: we hebben er daar echt veel van.

Waarom een facturatieprogramma?

Eens je zaak wat op dreef geraakt, kan je administratie snel een puinhoop worden. Een degelijk facturatieprogramma helpt je daarbij het overzicht te bewaren. Gedaan met de eindeloze spreadsheets en kopieën van hetzelfde tekstdocument. Met Teamleader Focus als factuurprogramma behoud je het overzicht en kan je snel online facturen maken.

Er is natuurlijk heel wat facturatie software te vinden. Het voordeel aan Teamleader Focus is dat alles online gebeurt, zodat je je facturen overal kan raadplegen, zelfs via onze eigen mobiele applicatie. Daarnaast bieden we niet enkel een online factuurprogramma maar ook andere features zoals een CRM systeem en projectplanning.

Wat zijn de voordelen van facturatie software?

Het gebruik van factuur software biedt diverse voordelen. Twee belangrijke voordelen zijn dat alle facturen georganiseerd op één plek terug te vinden zijn en dat de facturatie vele malen sneller gedaan kan worden met facturatie software. Alle voordelen zullen uitgebreid aan bod komen, waardoor de kans groot is dat factuur software kopen steeds aantrekkelijker wordt.

 • Sneller betaald worden via bijvoorbeeld iDEAL: Door het gebruik van de beste facturatie software betalen klanten doorgaans sneller. Ook wordt het makkelijker om te betalen dankzij online betalingsmogelijkheden als iDEAL.

 • Tijdsbesparing: Als alles steeds handmatig gedaan moet worden, kost de facturatie elke maand enorm veel tijd. Met factuur software is dat verleden tijd. Door het gebruik van facturatie software bespaar je iedere maand veel tijd..

 • Geen verzendkosten: alle facturen worden per e-mail verstuurd: Doordat alles digitaal gaat zijn er geen verzendkosten. Zo betaal je wel een maandelijks bedrag voor de software, maar tegelijkertijd bespaart het je geld én tijd.

 • Alle facturen staan georganiseerd op één plek: Het is natuurlijk vervelend als je je mailbox moet doorzoeken voor die ene factuur. Met facturatie software zorg je ervoor dat alle facturen georganiseerd op één plek staan.

 • Geen omkijken meer naar het factuurnummer, factuurdatum, btw berekeningen etc.: Zodra je eenmaal de eerste factuur verstuurd hebt kun je hetzelfde template gebruiken voor al je klanten. Zo hoef je niet steeds rekening te houden met of het factuurnummer goed staat, de factuurdatum klopt etc. Ook wordt de btw automatisch berekend.

 • Eenvoudig betalingsherinneringen sturen: Met één druk op de knop verstuur je eenvoudig betalingsherinneringen..

 • Actueel inzicht inkomsten & uitgaven: Doordat alle facturen online staan op één plek wordt het totaalplaatje duidelijk. Hierdoor heb je te allen tijde een actueel inzicht in je inkomsten & uitgaven.

Wat is de functie van een facturatieprogramma?

Vaak wordt gezegd dat een facturatieprogramma onmisbaar is. Maar wat is de functie van een facturatieprogramma eigenlijk? Wat kun je ermee? Ten eerste kun je er natuurlijk facturen mee maken, deze kun je opmaken in de eigen huisstijl inclusief bedrijfslogo. Ook bij factuurprogramma kopen kun je profiteren van de vele functies, waaronder de mogelijkheid om facturen meteen in je boekhouding te verwerken. Daarnaast behoort periodiek factureren tot de mogelijkheden. Een andere functie, die ook handig is voor zzp’ers, is dat je een factuur kunt opstellen op basis van een offerte. Dat maakt een factuurprogramma zzp wel heel aantrekkelijk. Ook kun je betalingsherinneringen automatisch versturen, dat scheelt jou tijd en maakt dat de betalingen sneller worden voldaan. Met een online factuurprogramma is er ook automatisch een integratie met alle grote Nederlandse banken. Hierdoor kunnen klanten eenvoudig en veilig de facturen betalen.

Of je nou een eenvoudig factuur programma of het beste facturatieprogramma gaat kopen, de functionaliteiten zijn bij alle programma’s aanwezig. Een facturatieprogramma komt niet alleen goed van pas bij het mkb en grote bedrijven, ook voor de eenmanszaken en zzp’ers is een dergelijk programma onmisbaar. Profiteer daarom nu van alle functionaliteiten en schaf vandaag nog een factuurprogramma aan.

Andere software werkt prima samen met Teamleader Focus.

Gedaan met knippen en plakken: Teamleader Focus is compatibel met 200+ apps en programma’s die jouw bedrijf waarschijnlijk al gebruikt.

line decoration
line decoration line decoration line decorationintegrations logo integrations logo integrations logo
 • Centrale communicatie

  Houd inkomende en uitgaande e-mails, telefoontjes en andere communicatie nauwkeurig bij.

 • Koppel je boekhouding

  Link Teamleader Focus aan je boekhouding en volg facturen gemakkelijk op - of stuur ze meteen naar je boekhouder.

line decoration line decorationintegrations logo integrations logo
line decoration line decoration line decorationintegrations logo integrations logo
integrations
integrations logo integrations logo integrations logo integrations logo integrations logo integrations logo integrations logo