Support tickets

Tijdig antwoord op iedere vraag met ticketing.

Geef leads, klanten en leveranciers de service die ze verdienen. Met de ticketing module komt iedere vraag in een gecentraliseerde inbox terecht en krijgt iedereen een automatische reactie om te laten weten dat hij of zij geholpen wordt. Bovendien linkt Teamleader Focus ieder ticket automatisch aan de contactpersoon in de CRM-database. Transparant, snel en efficiënt.

Tijdig antwoord op iedere vraag met ticketing.

Tickets NL
 • Een inbox voor alle vragen

  Zit bovenop alle klantvragen en beheer ze in een praktische centrale inbox. Medewerkers kunnen de vraag beantwoorden, bijlagen toevoegen of tickets aan iemand anders toewijzen.

 • Ieder ticket gelinkt aan het CRM

  Omdat Teamleader Focus ieder ticket aan de CRM-database koppelt, krijg je een 360° overzicht van de contactpersoon zodra je een ticket opent. Ook wanneer je een bedrijfspagina of contact opent in het CRM, krijg je de lijst van tickets te zien die aan deze persoon of organisatie gekoppeld is.

 • Van tickets naar facturen

  Niet iedere klantenservice is gratis. Je kunt de tijd die je spendeert aan het beantwoorden van tickets toevoegen aan je CRM, zodat je een volledige factuur kan sturen aan je klant.

43590930680 adf7d66bf3 k
43590930680 adf7d66bf3 k

Jannis - Redmatters

Onze projectmanagers hebben een 360°-overzicht, onze creatives registreren tijd op voltooide taken, en het management kan budgetten beter voorspellen.

Andere software werkt prima samen met Teamleader Focus.

Gedaan met knippen en plakken: Teamleader Focus is compatibel met 200+ apps en programma’s die jouw bedrijf waarschijnlijk al gebruikt.

line decoration
line decoration line decoration line decorationintegrations logo integrations logo integrations logo
 • Centrale communicatie

  Houd inkomende en uitgaande e-mails, telefoontjes en andere communicatie nauwkeurig bij.

 • Koppel je boekhouding

  Link Teamleader Focus aan je boekhouding en volg facturen gemakkelijk op - of stuur ze meteen naar je boekhouder.

line decoration line decorationintegrations logo integrations logo
line decoration line decoration line decorationintegrations logo integrations logo
integrations
integrations logo integrations logo integrations logo integrations logo integrations logo integrations logo integrations logo