Bouw installatie onderhoud Block R

Installatiebedrijven

De bedrijfssoftware voor uw installatiebedrijf

Bouw installatie onderhoud Block R

Als installateur heb je het vaak al druk genoeg. Je wil dan niet bezig zijn met administratieve handelingen en andere extra zaken. Met Teamleader Focus, de software voor installatiebedrijven kun je administratieve zorgen omzetten in tijdwinst voor je bedrijf. Zo kun je je richten op wat het belangrijkste is: Kwaliteit leveren, klanten bedienen en dan meer geld verdienen. De opvolging en de administratie kun je overlaten aan Teamleader Focus.

1. Eén plaats voor al je contacten.

NL NL Builders Eén plaats voor al je contacten

1. Eén plaats voor al je contacten.

Bewaar al je contacten in één digitale database. Voeg klantgegevens supersnel toe: jij vult het KvK-nummer in, Teamleader Focus vult automatisch de andere bedrijfsinformatie in. Ben je bijvoorbeeld op de bouwplaats? Dan vul je de nodige info aan met de mobiele app.

Wil je extra informatie bewaren, specifiek voor jouw sector of bedrijf? Werk dan met custom fields. Ook documenten, foto’s of bestanden hou je moeiteloos bij.

arrow left decorator

2. Maak professionele offertes en verkoop meer

Maak en verstuur offertes met je eigen logo en layout. Zo wek je vertrouwen en haal je meer werk binnen.

2. Maak professionele offertes en verkoop meer

NL NL Builders Maak professionele offertes en verkoop meer
arrows

3. Maak offertes sneller dan je concurrent.

NL NL Builders Maak offertes sneller dan je concurrent

3. Maak offertes sneller dan je concurrent.

Verlies geen tijd meer aan het maken van offertes: maak sjablonen voor verschillende soorten opdrachten. Maak lijsten met artikelen of producten die je gemakkelijk aan een offerte kan toevoegen.

arrow left decorator

4. Overzichtelijke bouwplanning.

Grote opdracht voor de boeg? Met een groot team aan de slag? Met onze Projecten bewaar je altijd het overzicht. Je kunt een project aanmaken vanuit een projectsjabloon of een offerte.

4. Overzichtelijke bouwplanning.

NL NL Builders Overzichtelijke werfopvolging
arrows

5. Digitale & mobiele werkbonnen.

NL NL Builders Digitale mobiele werkbonnen

5. Digitale & mobiele werkbonnen.

De digitale werkbon werkt uitstekend bij interventies. Je kan ze vanop locatie meteen naar kantoor sturen voor de administratie, en ze maken het makkelijk om binnen projecten het geleverde werk bij te houden


arrow left decorator

6. Verstuur facturen in een handomdraai.

Factureer vanuit een geaccepteerde offerte, een werkbon of een project. Maak voorschotnota’s of stel onderhoudscontracten in. Koppel je facturen aan het boekhoudpakket van je boekhouder.

6. Verstuur facturen in een handomdraai.

NL NL Builders Verstuur facturen in een handomdraai
arrows

7. Word altijd snel en correct betaald.

Laat je klanten makkelijk en snel online betalen. Je kunt ook automatische betalingsherinneringen sturen, per mail of per post.

7. Word altijd snel en correct betaald.

NL NL Correcte betaalstatussen
48683589252 6ddb0814b5 c
48683589252 6ddb0814b5 c

Jona - Tuinjan

Teamleader Focus is onze digitale rechterhand. We besparen er heel wat bureautijd mee.

Software installatiebedrijf met Teamleader Focus

Als installateur heb je het vaak al druk genoeg. Je wil dan niet bezig zijn met administratieve handelingen en randzaken. Met Teamleader focus, de software voor installatiebedrijven kan je administratieve zorgen omzetten in tijdwinst voor jouw bedrijf. Zo kun jij je richten op wat het belangrijkste is: klanten bedienen en geld verdienen. Alle complexe processen daaromheen kun je overlaten aan Teamleader.

Onze software kan ook door jouw installatiebedrijf goed gebruikt worden, omdat het voor meerdere doeleinden inzetbaar is. Denk aan klanten beheren, offertes maken, projecten beheren, tijd registreren, facturen maken en geld ontvangen. Deze bedrijfssoftware is natuurlijk geschikt voor meerdere branches. Dus ook als je een bouwbedrijf hebt, architectenbureaus, marketingbureaus, consultancy- & adviesbureaus, digitale bureaus & IT-bedrijven en mkb-bedrijven. De software omvat meerdere functionaliteiten en kan onder andere gebruikt worden voor administratieve doeleinden, financiële doeleinden, management doeleinden en andere zakelijke doeleinden.

Wat kun je met software voor de installatiebranche?

Zoals gezegd heeft de Teamleader software voor installatiebedrijven meerdere functies. Maar wat kun je concreet met deze software voor de installatiebranche? Daar vertellen we je graag meer over. Je kunt bijvoorbeeld:

  • Snel en juist inzicht verkrijgen in je bedrijfsprocessen

  • Werkprocessen automatiseren

  • Meer grip krijgen op jouw installatiebedrijf

Door de meeste bedrijfsprocessen via Teamleader Focus uit te voeren krijg je al snel een juist inzicht over je eigen bedrijfsprocessen. Dit biedt ook kansen om deze processen te optimaliseren. Bovendien kun je dus je werkprocessen automatiseren. Dit levert vaak veel tijdwinst op. Tot slot krijg je meer grip op jouw installatiebedrijf, wat fijner is voor de dagelijkse bedrijfsvoering. De software voor installatiebedrijven kan fungeren als CRM-systeem, maar kan ook gebruikt worden voor projectmanagement, facturatie of om uren te registreren. Kies voor Teamleader Focus en test het de eerste twee weken gratis!

De voordelen van software voor installateurs

Wat zijn de voordelen van onze software voor installateurs? Profiteer direct van:

  • Beter inzicht in al je bedrijfsprocessen

  • Eén totaaloplossing met projecten, urenregistratie, CRM, boekhouding en meer

  • Efficiëntere processen en dus tijdwinst én meer omzet

  • Flexibiliteit

Deze voordelen maken het wel heel aantrekkelijk om de software voor de installatiebranche van Teamleader in te zetten! Welk pakket kies jij? Go, Move of Boost? Het aantal gebruikers heb je zelf in de hand en natuurlijk kun je moeiteloos opschalen naar een groter bekend zodra je dat wil! Zo betaal je nooit teveel, maar altijd de juiste prijs.

Zit je met vragen? Wij hebben antwoorden.

Niet iedereen werkt hetzelfde. Daarom bieden we heel wat mogelijkheden aan om snel met Teamleader Focus te starten.

Vind je graag je eigen weg?
Of heb je liever wat hulp? Aan jou de keuze.

Zit je met vragen? Wij hebben antwoorden.

Marie van Support