Software, onmisbaar voor jou en je collega’s.

Software, onmisbaar
voor jou en je collega’s.


Volg je klanten op de voet
zonder één stap te verzetten.

Zonder duidelijk overzicht wordt klantenbinding lastig. Teamleader zorgt voor een overzichtelijk CRM-systeem, waarmee je je database eenvoudig beheert en elke klant perfect kunt opvolgen. Van de allereerste meeting tot lang na de verkoop. Betaalbaar, tijdbesparend en op maat van je bedrijf.

Lees meer over het CRM-systeem

Factureren? Geloof ons, dat wordt peanuts.

Factureren?
Geloof ons, dat is voortaan een eitje.

Een stroef facturatieproces werkt als een rem op je inkomsten. Want hoe sneller je facturen kunt uitsturen, hoe beter je cashflow. Zet je offertes moeiteloos om in facturen, maak ze meteen op in jouw huisstijl en laat klanten online betalen. Klaar is Kees.

Lees meer over het factuurprogramma

Voorzie je mooie projecten van een strakke planning

Voorzie je mooie projecten
van een strakke planning

‘Oh nee, vergeten!’, mag je vanaf nu vergeten. Met onze projectmanagementtool houd je elk project probleemloos op de rails. Je maakt een duidelijk overzicht van de planning, de deadlines én het budget.

Lees meer over de project management tool

Vragen kost niks.

Vragen kost niks.

Hoe beter je service voor je leads, klanten en leveranciers, hoe meer mond-tot-mondreclame. En aangezien die gratis is, is dat mooi meegenomen. Verzamel daarom alle vragen in één centrale inbox en laat iedereen via een automatisch – maar daarom nog niet onpersoonlijk – antwoord weten dat je er werk van maakt. Elke vraag wordt gekoppeld aan een ticket. En aan het juiste contact in je CRM-systeem. Geef toe, dit klinkt toch goed?

Lees meer over het ticketing-systeem

Je administratie in je handpalm

Je administratie in je handpalm

Met de mobiele app hou je steeds een vinger op de pols van je organisatie. Organiseer je contactgegevens, update je CRM en voeg eenvoudig verkoopkansen toe. Start en stop je tijdsregistratie en volg de status van je facturen op, waar en wanneer je maar wilt. Klaar om ook onderweg slimmer te werken?

Lees meer over de mobiele app

Probeer ons twee weken uit. Zonder gedoe. Zonder te betalen.

Test ons twee weken. Zoveel je maar wilt.
Geen match? Geen probleem. Je betaalt ons geen cent. Even goede vrienden.