CRM-systeem

Software, zo klaar
als een klontje.


Volg je klanten op de voet
zonder één stap te verzetten.

Als je de draad kwijt bent, is goede klantenbinding een lastige zaak. Teamleader zorgt voor een overzichtelijk CRM-systeem om je database eenvoudig te beheren en elke klant perfect op te volgen. Van de allereerste meeting tot lang na de verkoop. Betaalbaar, tijdbesparend en op maat van je bedrijf.

Lees meer over het CRM-systeem

Facturatieprogramma

Factureren?
Geloof ons, dat wordt peanuts.

Een logge facturatie is een rem op je inkomsten. Want hoe sneller je facturen kan uitsturen, hoe beter je cashflow. Zet je offertes moeiteloos om in facturen, geef ze meteen de juiste professionele look en laat klanten online betalen. Klaar is Kees.

Lees meer over het factuurprogramma

Project management tool

Voorzie je mooie projecten
van een strakke planning

‘Oh nee, vergeten!’, mag je vanaf nu vergeten. Met onze project management tool hou je elk project probleemloos op de rails. Je maakt een duidelijk overzicht van de planning, deadlines én budget.

Lees meer over de project management tool

Ticketing systeem

Vragen kost niks.

Hoe beter je service voor je leads, klanten en leveranciers, hoe meer mond-tot-mondreclame. En aangezien die gratis is, is dat mooi meegenomen. Verzamel daarom alle vragen in één centrale inbox en laat iedereen via een automatisch – maar daarom nog niet onpersoonlijk – antwoord weten dat je er werk van maakt. Elke vraag wordt gekoppeld aan een ticket. En aan het juiste contact in je CRM-systeem. Geef toe, dit klinkt als een no brainer.

Lees meer over het ticketing-systeem

Je administratie in je handpalm

Je administratie in je handpalm

Met de mobiele app hou je steeds een vinger op de pols van je organisatie. Organiseer je contactgegevens, update je CRM en voeg eenvoudig verkoopkansen toe. Start en stop je tijdsregistratie en volg de status van je facturen op, waar en wanneer je maar wilt. Klaar om ook onderweg slimmer te werken?

Lees meer over de mobiele app

Probeer ons twee weken uit. Zonder gedoe. Zonder te betalen.

Test ons twee weken uit. Door en door! Vind je je draai niet? Geen probleem. Je betaalt geen rooie cent. Even goede vrienden.