Take your CRM with you, wherever you go.

Hou je administratie moeiteloos in de hand.

Met Teamleader sta je als ondernemer nooit meer voor verrassingen. Hou met de mobiele app steeds al je gegevens bij de hand, en laat zo geen moment verloren gaan. Scan visitekaartjes van nieuwe contacten meteen in, beheer je planning, of registreer je werkuren. Ter plekke werkbonnen maken, laten ondertekenen en nadien factureren? Kinderspel. De mobiele app van Teamleader is beschikbaar voor iOS en Android. 

App Store   Google Play

Beheer je contacten en scan visitekaartjes

Met de app voeg je on-the-go contacten toe, raadpleeg je je agenda, of bekijk je facturatiegegevens. Scan je liever meteen visitekaartjes in van nieuwe contacten, dan voegt Teamleader automatisch de juiste gegevens toe. 

Maak digitale werkbonnen en registreer je uren

Ga je naar een klant? Geef je afgelegde kilometers, je uren en verbruikte materialen in in de app, en giet alles in één pdf. Je klant kan ter plaatse ondertekenen. 

Moeiteloze facturatie & synchronisatie in real-time

Elke wijziging in de mobiele app wordt in geen tijd gesynchroniseerd. Op de pc zet je de werkbon om naar een factuur, en verzend je meteen digitaal. Je lijst met facturen en de betaalstatus kan je steeds opvolgen in de mobiele app. 

Probeer ons twee weken uit. Zonder gedoe. Zonder te betalen.

Leer ons door en door kennen! Vind je je draai niet? Geen probleem. Je betaalt geen rooie cent. Even goede vrienden.