CRM pakket

Alle klanteninfo binnen handbereik in ons CRM pakket

 • Beheer al je contacten eenvoudig en stel je doelgroepen in het CRM
 • Haalt de beschikbare klantinfomatie automatisch op met alleen het KvK-nummer
 • Registreer elk contact met je klant, lead of contactpersoon online in het crm systeem
 • Verstuur je nieuwsbrief vanuit het geïntegreerde platform

Dankzij het CRM pakket van Teamleader beheer je ál je contacten snel en overzichtelijk. Je koppelt contactpersonen aan bedrijven en kent hen een functie toe. Voer je het KvK-nummer van een bedrijf in? Dan haalt Teamleader automatisch alle beschikbare bedrijfsgegevens op in het online CRM systeem. En je contactpersonen filteren? Dat doe je in een handomdraai met tags en segmenten.

Alle klanteninfo binnen handbereik in ons CRM pakket

CRM NL
 • NL NL Eén plaats voor al je contacten

  CRM en contacten beheren

  Beheer je contacten snel en efficiënt. Link hen aan een bedrijf en ken hen een functie toe. Voeg een bestaande contactenlijst aan het Teamleader CRM toe via CSV-import of de API. Voer je het KvK-nummer van een bedrijf in? Dan haalt Teamleader automatisch de beschikbare bedrijfsgegevens op. Zo doet het CRM software het werk voor jou en kun jij je focussen op wat écht belangrijk is.

 • NL NL De communicatiegeschiedenis per klant

  CRM en contactmomenten per klant

  Via een chronologisch actieoverzicht volg je welke collega contact had met een bedrijf of contactpersoon. En met wie, wanneer en hoe. Teamleader houdt een overzicht bij van telefoongesprekken, e-mails, meetings en facturen. Alle informatie staat per klant gebundeld. Zodat jij en je collega’s gemakkelijk op de hoogte blijven van alle communicatie met de klant. De klant hoeft zo bijvoorbeeld nooit meer twee keer hetzelfde verhaal te vertellen, wanneer een collega van jou afwezig is.

 • NL NL Klantenbeheer

  CRM en klantensegmentatie

  Orden je klantenbestand door het efficiënt te segmenteren. Je deelt je klanten op volgens sector, provincie of postcode. Of je wijst hen tags toe. Met labels als ‘klant’, ‘leverancier’ of ‘medewerker’ maak je gemakkelijk het onderscheid tussen klanten en andere contacten. Op deze manier kan je overzicht scheppen voor je relatiebeheer.