CRM systeem

Alle klanteninfo binnen handbereik in ons online crm systeem

  • Beheer je contacten eenvoudig en stel je doelgroepen in
  • Haalt de beschikbare klantinfo automatisch op met alleen het KvK-nummer
  • Registreer elk contact met je klant, lead of contactpersoon
  • Verstuur je nieuwsbrief vanuit het geïntegreerde platform

Dankzij het customer relationship management systeem van Teamleader beheer je ál je contacten snel en overzichtelijk. Je koppelt contactpersonen aan bedrijven en kent hen een functie toe. Voer je het KvK-nummer van een bedrijf in? Dan haalt Teamleader automatisch alle beschikbare bedrijfsgegevens op in het online CRM systeem. En je contactpersonen filteren? Dat doe je in een handomdraai met tags en segmenten.

PROBEER NU GRATIS

Beheer je contacten

Beheer je contacten

Beheer je contacten snel en efficiënt. Link hen aan een bedrijf en ken hen een functie toe. Voeg een bestaande contactenlijst aan Teamleader toe via CSV-import of de API. Voer je het KvK-nummer van een bedrijf in? Dan haalt Teamleader automatisch de beschikbare bedrijfsgegevens op.

Actieoverzicht per klant

Via een chronologisch actieoverzicht volg je welke collega contact had met een bedrijf of contactpersoon. En met wie, wanneer en hoe. Teamleader houdt een overzicht bij van telefoongesprekken, e-mails, meetings en facturen. Alle informatie staat per klant gebundeld. Zodat jij en je collega’s gemakkelijk op de hoogte blijven van alle communicatie met de klant.

Actieoverzicht per klant
Eenvoudige klantensegmentatie

Eenvoudige klantensegmentatie

Orden je klantenbestand door het efficiënt te segmenteren. Je deelt je klanten op volgens sector, provincie of postcode. Of je wijst hen tags toe. Met labels als ‘klant’, ‘leverancier’ of ‘medewerker’ maak je gemakkelijk het onderscheid tussen klanten en andere contacten. Op deze manier kan je overzicht scheppen voor je relatiebeheer.