CRM-systeem

Beter klantcontact. Gericht verkopen. Krijg sneller betaald.

Met goede service win je geen klanten, het helpt je wel om klanten te behouden. Teamleaders CRM (Customer Relationship Management) is dé tool voor rechttoe-rechtaan databasemanagement en de perfecte klant-follow up, van het eerste contact tot lang nadat de deal gesloten is. Betaalbaar, tijdbesparend en gebouwd op maat van de mkb.

Probeer nu gratis

Eén database voor al je contacten

Beheer alle contacten vanuit één digitale database die iedereen gemakkelijk kan bereiken. Voeg gemakkelijk klantinformatie toe en vind het ook weer terug, zelfs automatisch als je dat wil. Bespaar tijd op handmatig werk.

Gespreksgeschiedenis achter één klik

Leer je klanten écht kennen: bewaar de gespreksgeschiedenis om een gesprek precies daar waar het stopte weer op te pakken. Dit helpt je om vertrouwen te bouwen en je sales een boost te geven - en bespaart tijd omdat je geen e-mails en documenten hoeft door te spitten.

Meetings, taken en calls in één gedeelde kalender

Plan je werk in één overzichtelijke agenda en plan taken, meetings en telefoongesprekken voor jezelf en collega’s in. Moeiteloos uren registreren van alles wat je doet. Deel agenda’s om inzicht te krijgen in elkaars planning. Synchroniseer je agenda gemakkelijk met Google Calendar, Office 365 of iCloud.

10.000 klanten werken gemakkelijker met Teamleader

Freddy Bouw

Zelf gebruik ik Teamleader voor inzicht in mijn sales, facturatie en statistieken. Eigenlijk kan je je hele workflow fijn inrichten met Teamleader.

Freddy Bouw
Online Leadbox
Digitale offertes in je eigen huisstijl

Digitale offertes in je eigen huisstijl

Maak professionele offertes in je eigen huisstijl. Sluit deals sneller door ze online te versturen en goed te laten keuren: jij ontvangt een melding als je potentiële klant de offerte bekijkt of accepteert.

Overzichtelijke sales follow-up

Overzichtelijke sales follow-up

Maximaliseer je verkopen door iedere verkoopkans perfect op te volgen. Volg iedere deal vanaf het eerste contact tot aan de laatste factuur. Teamleader vertelt je precies wanneer je in actie moet komen, zodat je meer deals sneller sluit.

Inzicht in actiegerichte statistieken

Inzicht in actiegerichte statistieken

Verkrijg actiegerichte statistieken van je verkoopprestaties. Inzicht in de winst van je bedrijf en het bedrag dat nog openstaat in onbetaalde facturen. Zie hoe je het doet in vergelijking met je doelen en onderneem de juiste acties om je verkoopproces dagelijks te verbeteren.

Link Teamleader met je favoriete tools

Mailchimp

Sync je CRM-contacten en -bedrijven naar MailChimp.

Gmail

Track verstuurde en ontvangen e-mails met de Gmail-plugin.

Google Calendar

Sync je Google-agenda in beide richtingen.

LinkedIn

Voeg contacten en bedrijven toe uit LinkedIn.

Ontdek alle integraties op de Teamleader Marketplace.

Probeer ons twee weken uit. Zonder gedoe. Zonder te betalen.

Test ons twee weken. Zoveel je maar wilt.
Geen match? Geen probleem. Je betaalt ons geen cent. Even goede vrienden.