CRM-systeem


Beter klantcontact. Gericht verkopen. Krijg sneller betaald.

Met goede service win je geen klanten, het helpt je wel om klanten te behouden. Teamleaders CRM (Customer Relationship Management) is dé tool voor rechttoe-rechtaan databasemanagement en de perfecte klant-follow up, van het eerste contact tot lang nadat de deal gesloten is. Betaalbaar, tijdbesparend en gebouwd op maat van de mkb.

Beter klantcontact. Gericht verkopen. Krijg sneller betaald.

CRM NL
 • Eén database voor al je contacten

  Beheer alle contacten vanuit één digitale database die iedereen gemakkelijk kan bereiken. Voeg gemakkelijk klantinformatie toe en vind het ook weer terug, zelfs automatisch als je dat wil. Bespaar tijd op handmatig werk.

 • Gespreksgeschiedenis achter één klik

  Leer je klanten écht kennen: bewaar de gespreksgeschiedenis om een gesprek precies daar waar het stopte weer op te pakken. Dit helpt je om vertrouwen te bouwen en je sales een boost te geven - en bespaart tijd omdat je geen e-mails en documenten hoeft door te spitten.

 • Meetings, taken en calls in één gedeelde kalender

  Plan je werk in één overzichtelijke agenda en plan taken, meetings en telefoongesprekken voor jezelf en collega’s in. Moeiteloos uren registreren van alles wat je doet. Deel agenda’s om inzicht te krijgen in elkaars planning. Synchroniseer je agenda gemakkelijk met Google Calendar, Office 365 of iCloud.

44683055934 d00fbfbb19 k
44683055934 d00fbfbb19 k

Freddy - Online Leadbox

Zelf gebruik ik Teamleader voor inzicht in sales, facturatie en statistieken. Eigenlijk kan je je hele workflow fijn inrichten met Teamleader.
 • NL NL Offertes in eigen stijl

  Digitale offertes in je eigen huisstijl

  Maak professionele offertes in je eigen huisstijl. Sluit deals sneller door ze online te versturen en goed te laten keuren: jij ontvangt een melding als je potentiële klant de offerte bekijkt of accepteert.

 • NL NL Overzichtelijk verkoopproces

  Overzichtelijke sales follow-up

  Maximaliseer je verkopen door iedere verkoopkans perfect op te volgen. Volg iedere deal vanaf het eerste contact tot aan de laatste factuur. Teamleader vertelt je precies wanneer je in actie moet komen, zodat je meer deals sneller sluit.

 • NL NL Voorspel je omzet

  Inzicht in actiegerichte statistieken

  Verkrijg actiegerichte statistieken van je verkoopprestaties. Inzicht in de winst van je bedrijf en het bedrag dat nog openstaat in onbetaalde facturen. Zie hoe je het doet in vergelijking met je doelen en onderneem de juiste acties om je verkoopproces dagelijks te verbeteren.

Andere software werkt prima samen met Teamleader.

Nooit meer knippen en plakken: Teamleader werkt samen met 200+ apps en programma’s die jouw bedrijf waarschijnlijk al gebruikt.

line decoration
line decoration line decoration line decorationintegrations logo integrations logo integrations logo
line decoration line decorationintegrations logo integrations logo
line decoration line decoration line decorationintegrations logo integrations logo
integrations
integrations logo integrations logo integrations logo integrations logo integrations logo integrations logo integrations logo