Factuur software

Zorgeloos online factureren in enkele klikken

 • Factureer online je prestaties efficiënt - in de huisstijl van je onderneming
 • Ga de status van je facturen na in je geïntegreerde boekhoudpakket
 • Bekijk in één oogopslag de activiteiten die je nog moet factureren
 • Stuur automatisch maandelijkse facturen

De factuur software van Teamleader helpt je om op het juiste moment een overzichtelijke factuur te versturen. Maak en verzend je digitale facturen in een paar klikken, en beheer hun status moeiteloos. Overschrijdt je klant de betalingstermijn? Dan krijg je automatisch een waarschuwing.

Zorgeloos online factureren in enkele klikken

Online factureren
 • NL NL Tijdregistratie voor elke taak of vergadering

  Factureer online je tijdsregistraties

  Beëindigde je jouw taak of meeting? Dan vraagt Teamleader je om de gespendeerde tijd in te geven. De tijdregistratie loopt automatisch zodra je bij Teamleader inlogt - en herstart bij elke nieuwe taak, call of afspraak. Wil je je urenregistratie handmatig invoeren? Of gepresteerde uren toewijzen aan een klant of project? Dan kan dat natuurlijk ook. Download de rapporten over tijdregistratie als Excel-bestand.

 • NL NL Overzichtelijk verkoopproces

  Automatiseer je terugkerende business

  Je factureert altijd stipt voor je terugkerende business als hosting of domeinnamen. Want Teamleader verstuurt die online facturen automatisch. Daarbovenop krijg je een overzicht van de toekomstige waarde van je terugkerende inkomsten.

 • NL NL Voorspel je omzet

  Haal voordeel uit statistiek

  Haal nieuw inzicht uit de statistieken van projectgebonden tijdregistratie. Stel je financiële doelen in per kwartaal en raadpleeg intelligente digitale rapporten die de vooruitgang van je gefactureerde omzet weergeven.

 • Beheer ongefactureerde tijd

  Dankzij het overzicht in het CRM systeem verlies je ongefactureerde tijd niet uit het oog. Nog een extra hulp? Stel je drempel in voor ongefactureerde tijd. Is de drempel overschreden, dan krijgt de klant alsnog een factuur. Op de detailpagina van iedere klant vind je alle ongefactureerde tijd terug. Je factureert die eenvoudig door te selecteren welke geregistreerde prestaties je aan de digitale factuur wilt toevoegen.

 • NL NL Online betalingsmogelijkheden

  Laat klanten online betalen

  Via je eigen Invoice cloud raadplegen je klanten online hun factuur en betalen ze onmiddellijk hun openstaand factuur via de betaalopties die jij kiest: credit card, overschrijving, PayPal, iDEAL, SOFORT... Zo behoud je steeds een up-to-date digitaal facturen overzicht.

 • NL NL Koppel met je boekhoudpakket

  Link met de boekhouding

  Teamleader koppelt de facturatiemodule aan een lijst boekhoudpakketten. Dit maakt financiële rapportering mogelijk.