Factuurprogramma

Efficiënt factureren stroomlijnt je financiële administratie.

Teamleader maakt facturatie gemakkelijk: je kan ze in een paar kliks maken, versturen en beheren of een offerte in een factuur omzetten. Je kunt zelfs facturen opmaken in je eigen huisstijl om extra professioneel over te komen en je klanten moeiteloos online laten betalen.

Probeer nu gratis

Handige templates voor facturen

Voorkom repetitief werk: Teamleader voegt klantgegevens automatisch vanuit je CRM aan handige templates toe om offertes, facturen en zelfs de begeleidende e-mail te maken.

Tijdbesparende automatisering

Boek, verzend en verwerk voortaan al je facturen in één keer - en bespaar jezelf zo hopen tijd. Creëer automatische betalingsherinneringen zodat je de cashflow zonder moeite gezond houdt. Stel terugkerende facturen of abonnementen in en je hoeft nooit meer om te kijken: Teamleader maakt en verstuurt de facturen automatisch, en op tijd.

Integraties met populaire boekhoudtools

Teamleader synchroniseert met veel populaire boekhoudtools. Iedere factuur die je verstuurt vanuit Teamleader kan automatisch toegevoegd worden aan je boekhoudsoftware. Als de factuur als ‘betaald’ wordt ingeboekt, verandert de betaalstatus in Teamleader ook.

10.000 klanten werken gemakkelijker met Teamleader

Jurgen de Ruiter

Ons team vindt de facturatie makkelijk en overzichtelijk, en de koppeling met Exact heeft ons een enorme efficiëntiewinst opgeleverd. Ook de abonnementen zijn voor ons heel handig: we hebben er daar echt veel van.

Jurgen de Ruiter
Blast! media
Van urenstaat tot factuur

Van urenstaat tot factuur

Gebruik een van onze urenregistratie opties om de uren te registreren die je aan taken en meetings besteedt of voeg je factureerbare uren handmatig toe - vervolgens zet je je urenstaat om in heldere facturen.

Multi-valuta prijsstelling

Multi-valuta prijsstelling

Heb jij een internationaal klantenbestand? Dan kun je hen offertes en facturen sturen in hun valuta en tegelijkertijd je financiële rapportage in jouw valuta behouden.

Helder overzicht van openstaande facturen

Helder overzicht van openstaande facturen

Houd altijd een oogje in het zeil op openstaande betalingen met Teamleaders heldere overzicht van de openstaande facturen.

Link Teamleader met je favoriete tools

Exact Online

Voeg uitgaande facturen automatisch toe aan de online boekhoudtool.

WinBooks on Web

Synchroniseer gegevens naar WinBooks on Web.

Mollie

Laat klanten facturen online betalen via Mollie.

Stripe

Laat klanten facturen online betalen met Visa, AE of Mastercard via Stripe.

Ontdek alle integraties op de Teamleader Marketplace.

Probeer ons twee weken uit. Zonder gedoe. Zonder te betalen.

Test ons twee weken. Zoveel je maar wilt.
Geen match? Geen probleem. Je betaalt ons geen cent. Even goede vrienden.