Factuurprogramma

Efficiënt factureren stroomlijnt je financiële administratie.

Teamleader maakt facturatie gemakkelijk: je kan ze in een paar kliks maken, versturen en beheren of een offerte in een factuur omzetten. Je kunt zelfs facturen opmaken in je eigen huisstijl om extra professioneel over te komen en je klanten moeiteloos online laten betalen.

Efficiënt factureren stroomlijnt je financiële administratie.

Online factureren
 • Handige templates voor facturen

  Voorkom repetitief werk: Teamleader voegt klantgegevens automatisch vanuit je CRM aan handige templates toe om offertes, facturen en zelfs de begeleidende e-mail te maken.

 • Tijdbesparende automatisering

  Boek, verzend en verwerk voortaan al je facturen in één keer - en bespaar jezelf zo hopen tijd. Creëer automatische betalingsherinneringen zodat je de cashflow zonder moeite gezond houdt. Stel terugkerende facturen of abonnementen in en je hoeft nooit meer om te kijken: Teamleader maakt en verstuurt de facturen automatisch, en op tijd.

 • Integraties met populaire boekhoudtools

  Teamleader synchroniseert met veel populaire boekhoudtools. Iedere factuur die je verstuurt vanuit Teamleader kan automatisch toegevoegd worden aan je boekhoudsoftware. Als de factuur als ‘betaald’ wordt ingeboekt, verandert de betaalstatus in Teamleader ook.

Comco
Comco

Ilse - Com&Co

Vroeger werkten we met een wildgroei aan Excel-sheets en losse documenten. Vandaag zijn we met dubbel zoveel, maar door Teamleader besteden we minder tijd aan facturatie en opvolging.
 • Van urenstaat tot factuur

  Gebruik een van onze urenregistratie opties om de uren te registreren die je aan taken en meetings besteedt of voeg je factureerbare uren handmatig toe - vervolgens zet je je urenstaat om in heldere facturen.

 • NL NL Meerdere valuta

  Multi-valuta prijsstelling

  Heb jij een internationaal klantenbestand? Dan kun je hen offertes en facturen sturen in hun valuta en tegelijkertijd je financiële rapportage in jouw valuta behouden.

 • NL NL Correcte betaalstatussen

  Helder overzicht van openstaande facturen

  Houd altijd een oogje in het zeil op openstaande betalingen met Teamleaders heldere overzicht van de openstaande facturen.

Andere software werkt prima samen met Teamleader.

Nooit meer knippen en plakken: Teamleader werkt samen met 200+ apps en programma’s die jouw bedrijf waarschijnlijk al gebruikt.

line decoration
line decoration line decoration line decorationintegrations logo integrations logo integrations logo
 • Centrale communicatie

  Houd inkomende en uitgaande e-mails, telefoontjes en andere communicatie nauwkeurig bij.

 • Koppel je boekhouding

  Link Teamleader aan je boekhouding en volg facturen gemakkelijk op - of stuur ze meteen naar je boekhouder.

line decoration line decorationintegrations logo integrations logo
line decoration line decoration line decorationintegrations logo integrations logo
integrations
integrations logo integrations logo integrations logo integrations logo integrations logo integrations logo integrations logo