Offerte software

Volg de klant door het verkooptraject

  • Volg iedere potentiële klant op de voet
  • Hou voor elke fase in het verkooptraject je vooruitgang bij
  • Verstuur offertes vanuit Teamleader en laat ze online goedkeuren
  • Beoordeel de resultaten van je salesteam 

Van prospect naar klant? Hou in elke fase van het verkooptraject de vinger aan de pols: van kennismaking tot factuur. Voor elke stap volg je de vooruitgang. De offerte bezorg je snel via een e-mail vanuit Teamleader. Je lead geeft dan zijn goedkeuring online - met Cloudsign.

PROBEER NU GRATIS

Automatiseer je salestraject met de offerte software van Teamleader

De pipeline is het traject dat een lead doorloopt van de eerste kennismaking tot ondertekenen van de offerte. Verdeel het verkooptraject in fasen en volg die stap voor stap. Is een fase voltooid? Dan klik je gewoon de volgende fase aan. Een handig overzicht toont wanneer elke fase werd voltooid.

Voeg deals toe

In enkele klikken voeg je een deal toe aan een contact of bedrijft. Geef de deal een titel, vul de herkomst in, de waarde van het contract en duid een verantwoordelijke aan. Teamleader koppelt de deal automatisch aan de contactpersoon of het bedrijf.

Vraag digitaal goedkeuring van de offerte

Vanuit Teamleader maak je een offerte op volgens de huisstijl van je bedrijf. Stel de offerte op met vrije tekst of gebruik templates uit je database. Ben je opzoek naar meerdere templates, download dan eenvoudig onze 5 offerte templates. Je kunt een offerte maken die helemaal voldoet aan jouw wensen. Teamleader berekent prijzen met of zonder btw. Verstuur de offerte via e-mail en vraag online goedkeuring via Cloudsign. Daar kan de klant de offerte inkijken, printen, becommentariëren en digitaal ondertekenen. Uiteraard kun je ook het Cloudsign-platform aankleden in je huisstijl van jouw bedrijf.

Stuur je sales team aan

De online offerte software van Teamleader zorgt voor inzicht in je bedrijfsactiviteit. Volg in detail op wie welke offertes uitstuurde, hoeveel offertes nog wachten op goedkeuring, wat de redenen zijn voor afgekeurde offertes, enzovoort. Bepaal doelstellingen voor je medewerkers en ga in één oogopslag na of ze de gestelde targets behalen.