Online agenda

Al je activiteiten in één online overzicht

  • Behoud het overzicht op al je taken, meetings en calls in één handige agenda
  • Deel je agenda en zie meteen de vrije momenten
  • Synchroniseer eenvoudig met andere agenda’s zoals de Google Calender
  • Stuur e-mailuitnodigingen vanuit je agenda

In je geïntegreerde online agenda beheer je al je taken, meetings en telefoongesprekken. Synchroniseer je agenda met Google Apps, Office 365 of iCloud om in elke toepassing up-to-date te zijn. Zo deel je je agenda eenvoudig met je collega's. Je privéafspraken blijven dan uiteraard alleen zichtbaar voor jezelf.

PROBEER NU GRATIS

Geïntegreerde online agenda

De Teamleader CRM software biedt een geïntegreerde agenda waarin je al je taken, meetings en telefoongesprekken beheert en deelt met collega’s. Dankzij een handig dag-, week- en maandoverzicht blijf je altijd bij. Meeting inplannen? Vergelijk je online agenda met die van je collega’s en vind razendsnel een beschikbaar moment.

Eenvoudig je afspraken beheren

Plan een afspraak met een van je contacten en verstuur meteen de uitnodiging via e-mail. Voeg verschillende collega’s en contactpersonen aan de vergadering toe. Regel je zelf een afspraak of ga je in op een uitnodiging? Dan verschijnt die automatisch in je Teamleader-agenda. Het plannen van afspraken is nog nooit zo makkelijk geweest! 

Synchroniseer je agenda's

Eén online agenda voor al je activiteiten en taken. Synchroniseer je Teamleader-agenda met Outlook, Office 365, Google Calendar en iCloud - en omgekeerd. Importeer je eigen digitale online agenda om dubbele boekingen en andere conflicten te vermijden. Persoonlijke afspraken blijven uiteraard onzichtbaar voor je collega's.

Automatisch je reistijd inplannen

Boek een meeting in je agenda planner. De integratie met Google Maps berekent meteen de reistijd waar je rekening mee moet houden en blokkeert automatisch de benodigde tijd in je agenda. Zo komt je  nooit meer laat op een afspraak.