Online facturatie

Zorgeloos online factureren in enkele klikken

  • Factureer prestaties efficiënt - in de huisstijl van je onderneming
  • Ga de status van je facturen na in je geïntegreerde boekhoudpakket
  • Bekijk in één oogopslag de prestaties die je nog moet factureren
  • Stuur automatisch maandelijkse facturen

De facturatie software van Teamleader helpt je om op het juiste moment een overzichtelijke factuur te versturen. Maak en verzend je digitale facturen in een paar klikken, en beheer hun status moeiteloos. Overschrijdt je klant de betalingstermijn? Dan krijg je automatisch een waarschuwing.

PROBEER NU GRATIS

Factureer je tijdsregistraties

Beëindigde je jouw taak of meeting? Dan vraagt Teamleader je om de gepresteerde tijd in te geven. De tijdregistratie loopt automatisch zodra je bij Teamleader inlogt - en herstart bij elke nieuwe taak. Wil je je urenregistratie handmatig invoeren? Of gepresteerde uren toewijzen aan een klant of project? Dan kan dat natuurlijk ook. En download de rapporten over tijdregistratie als Excel-bestand.

Automatiseer je recurrente business

Je factureert altijd stipt voor je recurrente business als hosting of domeinnamen. Want Teamleader verstuurt die online facturen automatisch. Daarbovenop krijg je een overzicht van de toekomstige waarde van je recurrente portefeuille.

Haal voordeel uit statistiek

Haal nieuw inzicht uit de statistieken van projectgebonden tijdregistratie. Stel je financiële doelen in per kwartaal en raadpleeg intelligente rapporten die de vooruitgang van je gefactureerde omzet weergeven. 

Beheer ongefactureerde tijd

Dankzij het overzicht in het CRM systeem verlies je ongefactureerde tijd niet uit het oog. Nog een extra hulp? Stel je drempel in voor ongefactureerde tijd. Is de drempel overschreden, dan krijgt de klant alsnog een factuur. Op de detailpagina van iedere klant vind je alle ongefactureerde tijd terug. Je factureert die eenvoudig door te selecteren welke geregistreerde prestaties je aan de factuur wilt toevoegen.

Laat klanten online betalen

Via je eigen Invoicecloud raadplegen je klanten online hun factuur en betalen ze onmiddellijk hun openstaand saldo via de betaalopties die jij kiest: credit card, overschrijving, PayPal, iDEAL, SOFORT... Zo behoud je steeds een up-to-date digitaal facturatieoverzicht.

Link met de boekhouding

Teamleader koppelt de facturatiemodule aan een lijst boekhoudpakketten. Dit maakt financiële rapportering mogelijk.